📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za małolata jak braliśmy spirol z mety i się jarał to nikt tego nie pił.
Co to za przypał z tym piciem zapalonego alkoholu?Experci proszę o wytłumaczenie
kothletino napisał/a:
Za małolata jak braliśmy spirol z mety i się jarał to nikt tego nie pił.
Jeżeli wasza wiedza pozostała na jednakowym poziomie, to tylko pogratulować.
To była tylko anegdota, nie musisz się od razu przypierdalać internetowy bohaterze.
AdBlock wyłączony a nie mogę przeglądać sadola, ktoś poratuje?
P.S. Adblocka specjalnie zainstalowałem, żeby go kurwa wyłączyć bo ten komunikat pojawił się dziś nagle gdy nie miałem AdBlocka zainstalowanego...
P.S. Adblocka specjalnie zainstalowałem, żeby go kurwa wyłączyć bo ten komunikat pojawił się dziś nagle gdy nie miałem AdBlocka zainstalowanego...
bo trzeba być debilem by pić palący się alkohol, trza albo zdmuchnąć przed walnięciem albo zamknąć kieliszek ustami jednocześnie zamykając przepływ powietrza z nosa językiem i przechylić (alkohol jest już zgaszony ale włożyłeś do ust palący sie kieliszek więc jesteś hardkorem). Też informuję, że tak mi się tylko wydaję nigdy nie próbowałem i nie mam zamiaru próbować.
@arwp1 - to samo tutaj. mam ad-blocka ale go specjalnie wyłączyłem dla domany sadistica. coś tu nie hula jak powinno.
haha a ja mam Addblock'a Plus w Chromie i działają mi filmiki z addblp i bez. Oczywiście oglądam sadola bez addblp. Może macie wirusa.
v1.sadistic.pl/flv/20171121/1511247838_804_11.mp4
skuteczniej poszukać w źródle ;]
przez te powiadomiania nie da sie nic ogladac
skuteczniej poszukać w źródle ;]
przez te powiadomiania nie da sie nic ogladac
Z tym piciem płonących drinków to jak ze złodziejami w Brazylii - przecież wiadomo co się może stać ale ci i tak próbują...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów