Sadole.
Pamiętajcie o swoich bliskich na cmentarzach. I pilnujcie się aby za rok na Wszystkich Świętych nie zapalano Wam lampek
No brawo, brawo światowcu nie widzisz w jaki nadęty bufoniasty sposób piszesz, co nie ?
Mamy do ciebie prośbę. Ja i 90% sadoli. Jak piszesz do nas to zdejm najpierw warę z nosa. Dolną.
"Niebo nie jest miejscem,RufuZ, wytyka się błędy tego typu, ponieważ oznaczają one, że nie zgłębiłeś dobrze tematu i jesteś nieoczytany. Gdybyś był, nie robiłbyś tych błędów. W ten sposób wychodzi tylko na to, że "jarasz się" słowem, nie wiedząc nawet co ono oznacza. Wolałbyś być poganinem? A wiesz, że ich religii nie zrekonstruowano i że jest to na chwilę obecną niemożliwe? Jeśli wiesz (a nie wiesz), to w jaki sposób chcesz być kimś o kim nikt na świecie współcześnie nie ma zbyt dużego pojęcia? I tak, jestem ekspertem, mam prawo wypowiadać się o tych sprawach - faktycznie jestem uczonym. Znajdę też dla Ciebie określenie, które będzie być może pasować: religijność późnej nowoczesności społeczeństwa sieci.
Chcesz być zjebie poganinem? To wypierdalaj tu:
Ja pierdole kurwa... wszystko co macie tępe pierdolone lewackie zjeby ĘĄ zawdzięczacie chrześcijaństwu. Życzył bym wam kurwa, żeby was właśnie dojebali islamiści albo inne kurwa poganistyczne gówna. Niech was dorwą, ruchają w dupska, gwałcą wasze kobiety i zdychajcie, powoli kurwa, z jajami we własnym gardle i łzami w oczach. Rzekłem kurwa, a niech się stanie wola ma!
Czyli co ? że "prawdziwy" znicz to co ? jest bardziej "uduchowiony" ? A może dym dostaje się w "zaświaty" ? haha albo ogień ? Albo światło znicza widzą "wasi bliscy w niebie" ? hahah ale tylko te z ognia bo z diody mają zbyt równomierną polaryzację i sa monochromatyczne ? haha
Ludzie ! pierdolnijcie w te łby zakute a potem uświadomcie sobie jedną prawdę że czy postawisz znicz czy nie to jest dokładnie jeden huj dla tych co już ich nie ma. A dlaczego jeden huj ? Bo już ICH NIE MA ! Kurwa czemu ludziom proste rzeczy przychodzą do łbów tak trudno...
Acha nie jeden huj ! Bo co sąsiedzi powiedzą przecież jak nie postawię na kogoś grobie znicza, tak ? No i w tv gadają i w marketach 1/3 powierzchni to znicze i ludzie je kupują na kilogramy to pewnie mają rację... najlepiej chyba jednak kupić "na wszelki wypadek"... haha ludzie kurwa...
@up
Tak. Specjalnie dla ciebie, na twoje nieszczęście nie skasuję konta.
I do chuja do jakiego błędu ??? Masz halucynacje jekieś ? takie sytuacje ?
zaczynam mieć wrażenie że sobie do wieku w profilu tak z 10 lat dodałeś sobie... a jak nie to tym gorzej zauważ...
nagle z 80 paru lat zmieniłeś na 37 ? Dojrzałe zachowanie nie ma co.
(...)Ale jak umiera Ci matka, to ostatnie, co chcesz widzieć na jej grobie, to badziewne świecidełka(...)