Sadole.
Pamiętajcie o swoich bliskich na cmentarzach. I pilnujcie się aby za rok na Wszystkich Świętych nie zapalano Wam lampek
nie idioto. Nie widzisz o co mu chodziło. Znicz to szklane naczynie wypełnione woskiem, stawiane na grobach zmarłych. Była kwestia naczynka, ale nie ty musiałeś dorobić do tego całą filozofie. Kurwa niektórzy tutaj głupsi niż ciapaci.
Po pierwsze: to pisze DOKŁADNIE o tym że szkło z woskiem jest ok a plastik z diodą go wkurwia.
Po drugie: jak widzę nie pojąłęś ani słowa z tego co przekazałem w treści.
Po trzecie: wiesz.. ? ja Cię nie nazwę w żaden sposób. Sam sobie wystawiasz świadectwo...
A po czwarte to pewnie obnażyłem twój bezsens życia w kieracie katolicyzmy w którym wykonywałeś od dziecka te same czynności nie rozumiejąc ich... jak zaprogramowany robot... i to cię wkurwiło jak wszystkich zresztą.
Po piąte i tak mi zaprzeczysz...
... w zasadzie to lubię nawet czytać takie spiny dupy na moje treści wiele mi o was mówią.. śmiech mnie bierze najczęściej.. taki gorzki raczej. Nie oczekuję że zrozumiesz.
W przeciwieństwie do ciebie i 90 % sadoli, ja posiadam jakąś tam wiedzę o świecie i jestem wystarczająco spełniony życiowo. Po za tym nawet z Polski nie pochodzę(...)