📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzieciak pizdą w rurkach nie zostanie
Dzieciak rozjebał system haha
@edek.bajzel
No, zostanie pewnie białym śmieciem mieszkającym w przyczepie z matką.
Faktycznie, codzienność życia w USA.
Dla tych co poznają świat z filmików na Sadisticu.
Dla tych co poznają świat z filmików na Sadisticu.
Rozpierdalają mnie te spaślaki na tych skuterkowózkach. To jest takie upodlenie że aż śmiech.
latino_lover napisał/a:
@edek.bajzel
nie sądzę, widać wychowywany twardą ręką, niemniej kibicuje mamie i miałem wrażenie że nawet chciał się włączyć i skopać babkę , ale się powstrzymał honorniak
jebana leniwa szmata nawet jej się po sklepi chodzić nie chce by kupić te gówniane żarcie
Amerykaninowie są bardzo prości i niewyedukowani, ich życie ogranicza się do hurtowego zakupu żarcia w markecie i oglądania zjebanych seriali.
Hehe, dobre, baba atakuje i tłucze ci matkę na twoich oczach, próbujesz ją bronić i od przypadkowych przechodniów słyszysz żeby tego nie robić, bo przecież zgodnie ze szkolnymi standardami pojedynków honorowo jest tylko 1vs1. I chuj że ci matkę tłuką, nie wtrącaj się i tyle!
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Masz prawdopodobnie jakieś żydowskie albo pedalskie głośniki w kompie i źle usłyszałeś.
Napisać takie coś do "janlewa" - bezcenne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów