📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zawsze mnie hamburgeryka rozpierdala. Co oni mają z tymi automatami, nigdy nie potrafią kurwa jebanego P wpierdolić...
KrisXman napisał/a:
Link do nuty?
Ścieżka dźwiękowa filmu "Siekierezada". Klasyka polskiej kinematografii. Pozycja obowiązkowa.
squach napisał/a:
Zawsze mnie hamburgeryka rozpierdala. Co oni mają z tymi automatami, nigdy nie potrafią kurwa jebanego P wpierdolić...
Chuj z automatami. Ile padłych murzynow trzeba, żeby zauważyli że nie przychodzi się na strzelaninę z nożem. W Anglii, czy w Polsce pewnie pies by był co najmniej w szpitalu. A we Francji, czy Szwecji by pośladki jeszcze se rozchylał.
- Z kobitami to ja tu wolę nie zaczynać. Żeby mnie jakiś narzeczony nie przetrącił
Mnie dziwi tylko jedno. Jak można być takim prymitywem i wierzyć w te materiały z kamerek policjantów? Przecież, to są ustawki do programów typu "Gliny" w TVN.
wertuqq napisał/a:
Mnie dziwi tylko jedno. Jak można być takim prymitywem i wierzyć w te materiały z kamerek policjantów? Przecież, to są ustawki do programów typu "Gliny" w TVN.
zapomniałeś o wynikach wyborów i soboru watykańskiego
wertuqq napisał/a:
No tak, wolnomurarze masoni, Antychryst i bilgates się nudzą wiec organizują po cichu ustawki aby nabrać polaka, na szczescie ty jestes zbyt bystry abys dal sie na to nabrać. Wszystkich oszukali prócz ciebie, brawo
Jak zwierzyna jest ranna to się ją dobija.
Czemu tutaj tego nie zrobiono?
Czemu tutaj tego nie zrobiono?
Nasze kulsony by się chyba zesrały pod siebie przy takiej akcji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów