📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w Polsce to by pewnie...
a nie czekaj, w innych krajach też bywa źle
a nie czekaj, w innych krajach też bywa źle
Gość dobry ;D
jak zapytał czy pomóc w złożeniu swoich rzeczy to się zaśmiałem
jak zapytał czy pomóc w złożeniu swoich rzeczy to się zaśmiałem
... a może to taki śmieszek jak bartekjuesej. Teraz już nie wiadomo czy ktoś mówi na serio czy może jakiemuś facetowi z mózgiem nastolatka zachciało się bawić w "pranki".
Nagrywający to Bongman ( poznałem po pytaniu które zadał, to w jego stylu ) a ta co zwijała szałas to stara Bongmana. Krążą również plotki że jest synem dwóch chłopów i dzika. Ciężko mi się w tym odnaleźć. Człowiek zagadka.
Ta nerwowa jest całkiem able.
Typowy sposób działania złodziei. Miałem to samo na szwabskim lotnisku. Na słowo "policja" oczywiście stare dziady momentalnie spierdoliły.
maksymilian45 napisał/a:
Nagrywający to Bongman ( poznałem po pytaniu które zadał, to w jego stylu ) a ta co zwijała szałas to stara Bongmana. Krążą również plotki że jest synem dwóch chłopów i dzika. Ciężko mi się w tym odnaleźć. Człowiek zagadka.
A kto to jest Bongman, jakiś twój idol?
Ale bym jej kopa zajebał w dupę
A po za tym kto normalny zostawia majątek na plaży bez opieki ;p
A po za tym kto normalny zostawia majątek na plaży bez opieki ;p
@qwertyy0
Bongman to idol nas wszystkich.
Bongman to idol nas wszystkich.
Dobrze ze twoj stary jest dla Ciebie idolem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów