Na filmie widzimy rzadkie ujęcie silnika podczas testów na hamowni. W trakcie zabiegu dowiedział się, że mirek w swojej stodole ma zamiar go przeszczepić do swojego e36.
Silnik w sytuacji stresowej uruchomił swój mechanizm obronny i postanowił się zabić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amba fatima! Jebło i ni ma!
RoBoS_PL napisał/a:
Wał chodził do końca...
na spacer chcial isc
Więc to tak wygląda hamowanie silnikiem.
Kurcze, jak jakiś żul wali ryjem w chodnik to jest sześć ujęć z tego cztery w zwolnionym tempie (:
Ładnie przewietrzył sk🤬iel cylindry
e................l
2018-11-13, 21:47
to zwyczajny objaw napinania się, ludzie też tak mają
nie było aktywnego chłodzenia.przy tych obrotach trzeba założyć olejowe dsm. Poza tym zamontowany silnik ma jeszcze obieg wtórny powietrza(Recycling Air Combantement Luftair) którego też tu nie widzę-niejeden taki silnik widziałem i wiem jedno-na sucho nie pójdzie nie ma bata .
A................r
2018-11-14, 0:00
@up według mnie po prostu próbował ruszyć z biegu 2 ale mogę się nie znać
C................n
2018-11-14, 0:20
Film przedstawia ekspresowe produkowanie przedstawiciela elit społeczeństwa takich jak Swetru.
Aż przypomniał mi się staż w Bosmalu
p................a
2018-11-14, 12:40
Ten silnik to 3000 konny Cummins
j................a
2018-11-16, 3:01
nieśmiertelny wał ;o