Nawet nie wiem co tu się odjebało ale pewnie nasz nadworny, certyfikowany ekspert we wszystkim zaraz nam tutaj wyjaśni czyja wina dokładnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja teoria jest taka że, doszło tutaj do spotkania "debila cwaniaka narwanego", z "pół debilem płochliwym".
Ten cwaniakowaty, używając "trąbki cwaniaka" , wystraszył tego płochliwego.
Płochliwy zareagował gwaltownym użyciem "spowalniacza niepewności"... No i JEB!
NIE MA ZA CO
Ten cwaniakowaty, używając "trąbki cwaniaka" , wystraszył tego płochliwego.
Płochliwy zareagował gwaltownym użyciem "spowalniacza niepewności"... No i JEB!
NIE MA ZA CO
Baronessa napisał/a:
Widzę, że nieźle jedziecie po jednonogim chłopcu. Nie ma taryfy ulgowej.
Co do filmiku, to zwykłe wymuszenie odszkodowania.
To jest sadol, a nie pedalski YT, tutaj można.
Halman napisał/a:
zrób tutaj youtube i nazwij innych pedałami...
Nie przezywać się!! rozwiążcie konflikt inny sposób
np kto pierwszy do pierwszego słupka
nie rozumiem ten szarzuje nie hamujac przez 7metrow, n kazdy normalny dalby po heblach , obtrabił i o zjebał jak psa
a ten wolał przypierdolić , no na huj mi taki kłopot ????
swiata i debili nie wyleczę, wole przezyc i mniej nerwowki i latania naprawiania
a ten wolał przypierdolić , no na huj mi taki kłopot ????
swiata i debili nie wyleczę, wole przezyc i mniej nerwowki i latania naprawiania
Widać po komentarzach, że dzisiaj wszyscy chujem się dławili i rzygają teraz coś o kementowaniu filmu na youtube, bo na sadolu nie wolno, hahaha. Ja pierdole, a na sadolu sekcja komentarzy to po codon wyzwisk tylko. No to Macie, debile.
nie rozumiem po co spinanie odbytu,
materiał ciekawy, w sam raz na sadola, do oceny i komentarzy,
od początku sadola istniało dużo mniej nudnych, z dużą ilością komentarzy
a dla mnie typowe wymuszenie
materiał ciekawy, w sam raz na sadola, do oceny i komentarzy,
od początku sadola istniało dużo mniej nudnych, z dużą ilością komentarzy
a dla mnie typowe wymuszenie
Gość wleciał na rondo za szybko, nie zwolnił przed i ani nie wychamował, ani nie ominoł bo go zniosło, a ten co był na rondzie nie jest niczemu winien.
Albo rzeczywiscie wymuszał odszkodowanie bo ma szrota bez Hamulców.
Albo rzeczywiscie wymuszał odszkodowanie bo ma szrota bez Hamulców.
Koszalin to taki nadmorski sosnowiec ! Ludzie biegają na boso więcej tam bezdomnych niż policjantów a dworzec PKP wygląda jak ukraina po bombardowaniu
Wyglada jakby debil na całej epie wjechał na pewniaka na pamięć na rondo jak do siebie bo przecież nigdy tam nikt nie zwalniał a tu chuj spotkanie z rzeczywistością i wjazd drugiemu w dupe hamując klaksonem. Gej zwykły nie zachował ostrożności
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów