momentalnie się zatrzymał...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie ma to jak zapłon kobiety...
nie ma to jak zapierdalanie gdy się widzi że się wszystko ślimaczy i się zbiera w kupie
Zawsze myślałem że takie kamerki w samochodach mają w przypadku kolizji pomagać dla osoby która tą kamerkę posiada. Ale ten debil ją miał żeby zarejestrować jak zapierdala. I chuj bardzo dobrze nie szkoda mi go Przynajmniej blacharze i lakiernicy zarobią
Trzeba być ślepym, żeby do czegoś takiego doprowadzić, przecież dużo wcześniej widać po prawej jak zwalniają wrzucając awaryjne
Depta po tym pedale jak oszalały nie ma to jak abs...
Co wy chcecie? Zatrzymał się? Zatrzymał!
Dobrze wybrał. Po prawej tir z drewnem jechał
markop4321 napisał/a:
Dobrze wybrał. Po prawej tir z drewnem jechał
Nie wiem kto jest głupszy, ten co przyjebał, czy Ty, skoro nie odróżniasz cysterny od drewna
nastepny debil co obowiazkowo zapierdala wszedzie lewym pasem i patrzy tylko na samochod przed nim
Jak dla mnie gościu z czarnego auta też winny hamował sobie powoli a miał jeszcze kilkanaście metrów do następnej fury. Nienawidzę takich gości w mieście staje jako drugi na światłach 30 metrów od pierwszej fury a potem jedzie 2km/h i dojeżdża powoli- Zabić to mało
mutant
Normalne ? Sam tak robię ? po huja mam się zatrzymywać żeby za 5 sek znowu ruszać jak na czerwonym mogę się na biegu dotoczyć i może w tym czasie zmieni się światło i bez zatrzymania mogę jechać dalej. Ale tak tak wiem w swoim BMW pizda hamulec pizda hamulec i tak w kółko wiem wiem. Nikt nie uczył płynnej jazdy ??
Normalne ? Sam tak robię ? po huja mam się zatrzymywać żeby za 5 sek znowu ruszać jak na czerwonym mogę się na biegu dotoczyć i może w tym czasie zmieni się światło i bez zatrzymania mogę jechać dalej. Ale tak tak wiem w swoim BMW pizda hamulec pizda hamulec i tak w kółko wiem wiem. Nikt nie uczył płynnej jazdy ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów