📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

,,a hamować klaksonem to hamowal do końca" polski język trudna język
Jak czytam te ,,opisy" to już wiem czemu PiS wygrywa wybory.

priest147 napisał/a:
,,
jezdem radnym PO i tesz się dziwię trzemu wygrał PiS
priest147 napisał/a:
,,a hamować klaksonem to hamowal do końca" polski język trudna język
No pomyślmy, czemu ludzie nie chcą głosować na złodziei, kłamców, zdrajców, zboczeńców? No powiedz czemu.
Tylko powystrzelać czerwone gnidy.

luxpiotr napisał/a:
No pomyślmy, czemu ludzie nie chcą głosować na złodziei, kłamców, zdrajców, zboczeńców? No powiedz czemu.
Tylko powystrzelać czerwone gnidy.
Masz na myśli złodziei, którzy od 2015 rozwalają nam gospodarkę? Czy zdrajców, którzy od 2015 roku skłócają Polskę z Europą Zachodnią pod dyktando Putina?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów