📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zamiast przypierdolić idiocie który zajechał i staną na środku pasa, debil wolał rozjechać dwie osoby i zaparkować w rowie.
Wolał zabić niewinnych, niż zmieść z powierzchni łajzę w białym wietnamskim gównie.
No przecież hamował klaksonem
Kurwa co za idiota z osobówki ja pierdole
Chyba z ciężarówki...
Jechał tak ze 3 razy szybciej niż powinien z tak ciężkim załadunkiem i tak chujowymi hamulcami. I jeszcze wybiera zmielenie typków na motorze i wjebanie się do rowu zamiast przyładowania w osobówkę, co to by mu najwyżej zderzak zarysowała
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Zamiast przypierdolić idiocie który zajechał i staną na środku pasa, debil wolał rozjechać dwie osoby i zaparkować w rowie.
typowy mentalny sadol, pod pretekstem unikniecia kolizji rozjechał kiblarzy
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
No, debil, nie da się ukryć. Ale ty tez wracaj do słownika albo podstawówki i naucz się pisać poprawnie.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
kurwa aż się zalogowałem, jak można pisać "staną" ,a nie STANĄŁ ?
ja pierdole kurwa mać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów