18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
B................l 2013-11-10, 11:14 5
Zgłoś
Cranc 2013-11-10, 11:25 3
Jak komuś tak tęskno to tego dźwięku i chce posłuchać go na żywo, to wystarczy zadzwonić na czyjś nr faksu
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2013-11-10, 12:45
No kurwa ostatnie 20 sekund domyśliłem się że o dźwięk chodzi

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
contowsky 2013-11-10, 12:46
dźwięk był straszny ale to to jest cudeńko

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
karinawaw 2013-11-10, 14:06 1
Jestem z rocznika 90 i dźwięk jest mi znany chociaż nie miałam takiego modemu nigdy. Straszne jak ta technologia się starzeje szybko. Ojciec mi opowiadał jak to pracował w instytucie planowania na komputerach szpulowych których moc obliczeniowa była równa współczesnemu kalkulatorowi. Komputery psuły się kilka razy dziennie a ich pojemność to były kilobajty. Dla mnie to abstrakcja. Tak jak dla naszych dzieci abstrakcją będą dyskietki, taśmy magnetofonowe i ten właśnie charakterystyczny dźwięk modemu.
Zgłoś
Mati-000 2013-11-10, 16:28 3

To to tylko 8x wolniej
Zgłoś
czaja140 2013-11-10, 16:33
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
ChomikAdrian 2013-11-10, 23:01 1
bobrełę napisał/a:

Za chuja nie wiem co to jest ale nadaje się na jakiś soundtrack do psychogier.

Gimby nie znajo
Zgłoś
P................i 2013-11-11, 0:28
handshake kojarzy mi się tylko z randką z Zosią...
Rączkowską
Zgłoś
qwachu 2013-11-12, 12:41
ech, pamiętam czasy, gdy na dzielni jak ktoś miał modem to był bogiem, a jak ktoś miał modem 36.6Kbps a nie 24 Kbps to był nad bogiem
A i jeszcze wtedy nie było ogólnopolskiego numeru 0202122, tylko lokalne i w większych miastach były tylko cyfrowe centralki, płaciło się jak za zborze, bo impuls był liczony co 3 minuty i nie było rozdzielenia na nocną i dzienną taryfę..

Przeglądarki internetowe, trzeba było sobie zainstalować, a MS był jeszcze bardziej niedorozwiniętym dzieckiem niż jest teraz, Mozilla dopiero zaczynała raczkować, jak ktoś miał Netszkapę, to był ktoś no i potem był Quake po sieci...

Ech to były czasu... mail na friko.pl, polbox.pl albo innym syfie, 1-3 MB na skrzynkę.. Wirtualna Polska powstawała jako projekt studencki i była zbiorem linków a nie pudelkiem.. A potem przychodził rachunek z tepsy na 300-500PLN :]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów