18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Astehnir 2013-11-09, 13:35 2
Fajny pomysl, zrobic z jednego z najbardziej wkurwiajacych dzwiekow kawalek muzyczny ktory mozna posluchac. Ale jakbym mial tyle czekac az modem skonczy sie laczyc, to bym chyba olal sie na ten caly internet.

Dlaczego? Bo mogę.
Zgłoś
b................� 2013-11-09, 20:33 41
Za chuja nie wiem co to jest ale nadaje się na jakiś soundtrack do psychogier.
Zgłoś
marcopolo5000 2013-11-09, 22:19 27
bobrełę, za mlody jestes by pamietac ten dzwiek, uwierz mi byl to koszmarny odgłos
Zgłoś
siedlik 2013-11-10, 3:21
Jestem z rocznika 92, ale modema to ja takiego nie mialem.
Jedynie ten dzwiek kojazy mi sie z call of duty MW. Przy loadingu takie dzwieki byly.
Zgłoś
benalizah 2013-11-10, 3:31
To spowolniony czy rozciągnięty, czy to może to samo ?
Zgłoś
Wolf3D 2013-11-10, 3:31 2
Doj***ne!!! Kochałem ten dzwięk... jako malec przed kompem
Zgłoś
sono 2013-11-10, 4:50 38
To był dźwięk przyszłości. Pamiętam, jak byłem mały i krewny pracujący w ZETO stwierdził, że pokaże mi Internet, który znałem tylko z gazet i filmów. Poszedłem do niego do domu, odpaliliśmy komputer i wreszcie, wreszcie usłyszałem ten dźwięk na żywo! Następnie nastąpiła cisza i powiedział właśnie połączyliśmy się z całym światem. Pamiętam, jaki byłem szczęśliwy i poruszony, usiadłem do komputera i... to w zasadzie tyle. Nic za bardzo z tego nie wynikło, bo wtedy, żeby skorzystać z Internetu, trzeba było wiedzieć co się chce, jak to zrobić i gdzie. Weszliśmy na jedną stronę, kliknęliśmy w jakiś link po angielsku i to wszystko. Nie było takiego cyrku, jak obecnie. Mimo to jednak, pamiętam, że tego dnia po raz pierwszy pomyślałem, że właśnie wkroczyliśmy w przyszłość.

Teraz, po tylu latach, tak sobie myślę, że gdybym mógł cofnąć się w czasie i znów stanął przed tym krewnym i jego komputerem, to bym go wypierdolił za drzwi i kazał nie wracać, a to pierdolone szare pudło przerobiłbym na doniczkę na jebane pelargonie. Tyle lat, tyle kurwa lat zmarnowanych.

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
P................8 2013-11-10, 7:51 3
IRC to były czasy,ogniska popijawy,boty,przejmowanie kanałów,lamerskie linkowanie mleczarzy :] konta shell, servery, cc , ipv4 ,ipv6 wymienić się za konto z *jp rarytas czy innym zagraniczniakiem Nie wspomnę o swojej domenie :] aż się chyba się najebię z rana i wrócę do przeszłości ;]
Zgłoś
timmy77 2013-11-10, 7:57 13
Ja z tych czasów najbardziej pamiętam, jak grałem przez neta w Call of Duty jedyneczkę, oczywiście na owym dźwiękowym modemiku. A, że byłem w szkole przed średnią, czyli młody i głupi; to nie zbyt wiedziałem, że za to się płaci i nakurwiłem taki rachunek, że moje kości i dupa popamiętają czasy tych modemów do końca życia a nawet i jeszcze po śmierci, archeolodzy za kilkaset lat znajdą kości udowe powykrzywiane w dziwne strony od poziomicy, która po zabiegu resocjalizacji, nie nadawała już się dłużej do poziomowania, co najwyżej do mieszania farby a i tak z tym by było ciężko bo kto by chciał harmonijką farbę mieszać...

Let's rock'n'roll
Zgłoś
wieniu 2013-11-10, 9:03 1
0202122 ale muzyką tego bym raczej nie nazywał.
Zgłoś
g................g 2013-11-10, 9:08 1
To były czasy... Telekomunikacja Polska S.A i pakiet 30 godzin za 60 zł... I pilnowanie żeby tych zasranych 30 godzin nie przekroczyć, bo opłaty za przekroczenie były wysokie.

"Wyłaź z tego internetu, bo zadzwonić chcę!"
Zgłoś
szturm321 2013-11-10, 10:34
Gimby nie znają
Zgłoś
p................n 2013-11-10, 10:57
I ściąganie mp3: Napster, Kazaa, to były czasy.
Zgłoś
Altus 2013-11-10, 11:14 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów