📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzieciaki mają luźnego staruszka (= Będą mieć zajebiste dzieciństwo ;d
chujowo bo zrobił tylko na jedną łape, no chyba ,że chce wyglądać tak :
dobrze, że kocyk nie był za śliski
Nic mnie nie wkurwia tak bardzo, jak jakiś cwel mówiący akcentem tego jebanego bezmózga burneiki. Kurwa mać ile można
20 tys. 500 tys. 500 tys. = 20 000 500 000 500 000
Przeszło 20 biliardów, skurwysyn dobry!
Przeszło 20 biliardów, skurwysyn dobry!
zajebistą ma młoda huśtawkę
mi dziadek z desek zrobił spróchniała i pierdolłem na ryja w pioch
mi dziadek z desek zrobił spróchniała i pierdolłem na ryja w pioch
Jak dla mnie to ty jesteś bezmózgim cepem, siedzącym w domu rodziców, na kompie kupionym za ich pieniądze, jedzącym przez nich kupione jedzenie. Do tego hejtujesz ludzi, do których bałbyś się odezwać na ulicy, a gdybyś się już do tego zmusił, to z politowaniem daliby ci piątaka na jakąś suchą bułę.
Jak dla mnie to ty jesteś bezmózgim cepem, siedzącym w domu rodziców, na kompie kupionym za ich pieniądze, jedzącym przez nich kupione jedzenie. Do tego hejtujesz ludzi, do których bałbyś się odezwać na ulicy, a gdybyś się już do tego zmusił, to z politowaniem daliby ci piątaka na jakąś suchą bułę.
Cytat:
Dzieciaki mają luźnego staruszka (= Będą mieć zajebiste dzieciństwo ;d
Żeby tylko one nie były luźne po tych zabawach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów