18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hanys o hanysach
Halman • 2012-12-04, 5:16

RAŚ w oczach Bercika... tak, chcę burzy mózgów hanysów i goroli o "państwie śląskim"
Zgłoś
c................l 2012-12-04, 8:30 1
A ja tam lubię tego małego chujka
Zgłoś
dumad 2012-12-04, 8:54 3
tez nie lubię worszowioków huehue

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-12-04, 9:46 9
Jaka dyskusja? O czym ? Przecież nawet Bercik wyśmiał ten kretyński pomysł w powyższym filmie.

A tak poza tym, po co tam ktoś miałby kurwa jechać, na wakacje? Stawiajcie ten mur
Zgłoś
remi1982 2012-12-04, 11:05 5
Jestem z Katowic i serdecznie zapraszam, miasto coraz ładniejsze. A co do Ruchu Autonomii Śląska, tacy ludzie byli, są i będą. Tak więc nie warto zaprzątać sobie tym głowy.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Quarez 2012-12-04, 18:29 4
Jedynym minusem jest to, że na Śląsku jest ogólnie syf. Ja nie wiem czy tam włodarze nie chcą inwestować w miasta czy jak. Brudne, stare kamienice, chujowe drogi i często dziwni ludzie. Nie tyczy się to wszystkich miast rzecz jasna, no ale jak ktoś był w tamtych stronach choć raz to się ze mną zgodzi.
Zgłoś
Kajmel 2012-12-04, 18:32
Co do RAŚu, jest to banda farbowanych lisów ze Sosnowca (który nie ma nic wspólnego ze Śląskiem). Ich poglądy utopijne - państwo w państwie. Na dodatek w koalicji z PO w Sejmiku Śląskim...
Zgłoś
porter 2012-12-04, 18:33 1
Autonomiczny Śląsk nie byłby taki zły
Te warszawiackie kurwy nie miałyby co do garnka włożyć To na Śląsku są technologie i jest przemysł oraz praca dla ludzi.
Zgłoś
g................o 2012-12-04, 18:47
A idź w chój z takim gównem. I gówno prawda że na śląsku jest praca. Tzn zależy dla kogo bo na budowach czy coś to wszędzie jest
Zgłoś
Radoslav77 2012-12-04, 18:51 2
Ja bym im dał autonomie. Zapewnił sobie drogi do kopalni (bo złoża to własność Polski oczywiście) i niech sobie robią co chcą.
Bo im nie chodzi o autonomie tylko o to co jest pod ziemią, bez tego to raz dwa by się skończyło oddzielanie Śląska.
Pozdrawiam znad morza.
Zgłoś
Vante 2012-12-04, 18:54 10
Górny Śląsk - syf, Warszawa - cwaniaczki, Poznań - wsióry i zacofańcy... Przez takie zawistne/zazdrosne kurwy jak wy ciągle stoimy w miejscu zamiast iść do przodu.
Zgłoś
wangog 2012-12-04, 18:57
człowiek, który uważa się za "Ślonzoka" a robi im najwięcej wstydu - idz pan w chuj Hanke.
Zgłoś
Stoho 2012-12-04, 19:10
Radoslav77 napisał/a:

Ja bym im dał autonomie. Zapewnił sobie drogi do kopalni (bo złoża to własność Polski oczywiście) i niech sobie robią co chcą.
Bo im nie chodzi o autonomie tylko o to co jest pod ziemią, bez tego to raz dwa by się skończyło oddzielanie Śląska.
Pozdrawiam znad morza.

A jak myślisz co by było jakby Polska nie dostowała pieniedzy z tego co je tukej pod ziemią??
Zgłoś
Magik2501 2012-12-04, 19:22
Dobra pompa z autonomii Śląska i RAŚu nie jest zła

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
speedster 2012-12-04, 19:25 6
Quarez napisał/a:

Jedynym minusem jest to, że na Śląsku jest ogólnie syf. Ja nie wiem czy tam włodarze nie chcą inwestować w miasta czy jak. Brudne, stare kamienice, chujowe drogi i często dziwni ludzie. Nie tyczy się to wszystkich miast rzecz jasna, no ale jak ktoś był w tamtych stronach choć raz to się ze mną zgodzi.

Chujowe drogi?Co ty człowieku pierdolisz? Nawet Warszawa nie ma takich dróg jak Śląsk.Węzły komunikacyjne Śląsk ma bardzo dobre,a że same nawierzchnie dostają w dupę przez nasz klimat,sól i szkody górnicze to już inna bajka.

A na marginesie to mieliśmy bardzo fajną kasę chorych...tylko znalazły się kurwy w warszawce i wcisnęły nos

Ni hoooya!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów