18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Happening przed siedzibą LSD
Doktór • 2012-05-23, 19:08
Czyli jak stary wyga rozprawia się z politycznym narybkiem .

Umieszczam dla śmiechu, proszę o nie robienie politycznego bajzlu w komentarzach i tak się tutaj nie dogadacie.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
timmy77 2012-05-24, 7:54
@opec
Oczywiście masz racje, że kurwa praca jest, tylko ludzie którzy tej pracy szukają mają odpowiednie wymogi co do pracy... Dajmy na przykład Poznań, na największych skrzyżowaniach Holicon ma swoje plakaty (call center, 8zł na rękę, płacą zawsze w terminie bez problemów przynajmniej kumplom, którzy poszli tam na wakacje).

Ale oczywiście jak ktoś szuka pracy i namiętnie narzeka jak mu jest ciężko, po mojej propozycji żeby poszedł do holiconu, gdzie może sobie sam grafik układać to on tam pracować nie będzie i chuj bo nie dla niego taka robota. Praca jest tylko dla normalnych ludzi nie popierdoleńców rozpieszczonych.

A i wykształcenia nie wymagają, tylko 17 lat skończone -.-
Zgłoś
Azazel91 2012-05-24, 8:28
Hm, brak popleczników Jarka K. w temacie? Aż się wzruszyłem, dziękuję Wam
Zgłoś
Pit89 2012-05-24, 8:31
Kalisz nie dał mu dojść do słowa i zjechał gościa aż poczuł sie jak to gówno w taczce
Zgłoś
kidi1 2012-05-24, 8:39 2
Dobrze wiemy, że każdy polityk był i będzie taki a jednak nadal bydło chodzi głosować. Przecież to ludzie wybierają te gnidy i pozwalają im na to co robią. Gapicie się na sondaże, które oni ustawiają i głosujecie na tych co mają więcej poparcia, A niech każdy z tego bydła sam podejmie decyzję, bez telewizora. Poza tym czemu ludzie bez wykształcenia mają prawo głosować?? Bo ich najłatwiej oszukać. Dwóch głąbów bez podstawówki ma więcej do gadania niż, jeden profesor ekonomii. Na szczęście już coraz więcej ludzi nie chce uczestniczyć w tym bagnie tak jak ja. Przejrzyjcie na oczy.
Zgłoś
Z................y 2012-05-24, 8:41 15
minetek napisał/a:

ten młody to może Kaliszowi na pukiel kurwa skoczyć
Kalisz to prawnik a nie jak nie wiadomo ki chuj Jarek albo Donek

Jarosław Kaczyński - doktor nauk prawnych po UW. Donald Tusk - historyk... jak nie wiesz to nie pierdol
Zgłoś
r................7 2012-05-24, 10:29
Jakbym miał taką mordę jak Kalisz to bym na niej siedział.
Zgłoś
~Imperator 2012-05-24, 10:43
Dobrze mu Rysiek powiedział Polacy potrafią tylko zazdrościć i narzekać że im źle i mają za mało... koleś przyszedł pod siedzibę biura poselskiego i myślał że zabłyśnie a się ośmieszył hehe szkoda tylko tej wylanej wódki
Zgłoś
elvese1 2012-05-24, 11:06 1
jak panstwo socjalistyczne ma być dobrym państwem ... jedni i drudzy do szamba ...
Zgłoś
derley1 2012-05-24, 11:57
@ matius

on ma wyjebane na wszystkich na ciebie też
Zgłoś
EdmundKemper 2012-05-24, 14:31 5
"Socjalistyczna Młodzież Polska" - O kurwa. Nie chcę znać takich ludzi.
Zgłoś
Pater patriae 2012-05-24, 16:04
imperator2012 napisał/a:

Dobrze mu Rysiek powiedział Polacy potrafią tylko zazdrościć i narzekać że im źle i mają za mało...

To, że ty taki jesteś, nie oznacza, że każdy Polak taki jest, więc stul pysk.

imperator2012 napisał/a:

koleś przyszedł pod siedzibę biura poselskiego i myślał że zabłyśnie a się ośmieszył hehe szkoda tylko tej wylanej wódki

Też chyba chcesz zabłysnąć swoją durną wypowiedzią, ale chyba tylko się ośmieszyłeś, szkoda mi tylko Polski, że tacy idioci tu żyją.
Zgłoś
KlotorKurwa 2012-05-24, 16:05
no polityki jebane sie znalazły a siedziba LSD to chyba niezła ćpuneria a nie rząd
Zgłoś
matx 2012-05-24, 16:58
Troche malo poinformowany typek. Tacy ludzie jak Kalisz (z jakiej by kurwa partii nie byl bo w sumie to mnie nie interesuje) uczyli sie przed dlugie lata, pracowali ciezko przez dlugie lata zeby byc na tych stanowiskach na, ktorych sa.
Najlatwiej byc leniem pierdolonym i przebierac w ofertach pracy bo "ja za tyle nie bede robil", "to nie dla mnie" i potem plakac, ze pracy nie ma. Praca jest tylko trzeba spedzac 8h dziennie jak kazdy inny pracownik chodzac po miescie i rozdajac Cv. Nastepne 2h dziennie zapisywac sie na setki ofert pracy przez internet i wkoncu ktos zadzwoni. Ale oczywiscie jesli praca sama nie przyjdzie to jej nie ma i najlepiej obarczyc wina takie Kalisza.

Co za plebs, jebany plebs.
Zgłoś
P................s 2012-05-24, 17:14
Prawdę chłopak gada, ale co wy tam wiecie... to że ktoś jest lepszy w gadce nie znaczy że ma rację durnie
Zgłoś
Doktór 2012-05-24, 17:59
@Pitis jaką prawdę? Żeby zwiększyć świadczenia socjalne i jeszcze bardziej zrujnować naszą gospodarkę? Wtedy nawet krowy będą stąd spierdalać. Gadka socjalistów ogranicza się do bredzenia o ludziach potrzebujących, bezdomnych staruszkach w ciąży i niesprawiedliwości społecznej a jak dojdą do władzy to kończy się mniej więcej tak jak w Korei Północnej, ZSRR, Kubie, wymieniać dalej?

Najpierw socjalizmem doprowadza się do upadku i jako lekarstwo podaje... jeszcze więcej socjalizmu!

Miało być nie politycznie a wyszło jak zawsze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem