📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Conscribo napisał/a:
masz kilo przecinków [,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,] bo widzę, że Ci się skończyły.
Jak Ty kurwa zmierzyłeś, że 39 przecinków waży aż kilo?
Moja mama napisała na torcie "Hepy Berzdej" i koledzy się ze mnie śmiali. Kurwa, faktycznie trudna sprawa. Brakuje mi obelg, żeby opisać zażenowanie jakie odczuwam.
Śmiali się tylko koledzy, a dzięki poinformowaniu dziennikarzy o tym wiekopomnym zdarzeniu śmieje się cała Polska.
i tak go ojebali ze smakiem. . .i nikogo juz nie obchodzilo co nanim bylo Ortografy jebane
Kurwa to nie dzieję się naprawdę, jeżeli robią to za darmo to mieliby za mało iq żeby mówić, to ciekawe ile dostali.
Norbert i jego koledzy to pedały. I mam nadzieje że dostaną kiedyś wpierdol na dworcu
kogo wkurwia ten serial??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów