📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jak kurwa można mieć internet i nie wiedzieć kto to Boxxy. Co za dzieci.
o kurwa, jakie gówno! to powinno zostać wyjebane całkiem i nie może trafić na główną.
Dlatego daję pietnaste, graniczne piwo. Wedle zasady:
I Just Want to Watch the World Burn, Madafaks.
Dlatego daję pietnaste, graniczne piwo. Wedle zasady:
I Just Want to Watch the World Burn, Madafaks.
Oglądałem akurat bez dźwięku i w oczekiwaniu na jakieś cycki. Opis mnie zmylił, chujnia straszna.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Ruchałbym, ale raczej nie żywą, bo mnie wkurwia strasznie.
Kurwa mać, to jakaś idolka gimbusów czy coś? Nie czaję jej fenomenu, a z tego co wyczytałem, stała się bardzo popularna (w Polsce chyba jakoś nie bardzo - chyba). Wygląda jakby była nafetowana, na dodatek pierdoli od rzeczy. A co do jej urody - to nie wiem, może jakby była młodsza tak z 10-15 lat to mogłaby być całkiem fajną dupką
Cały filmik czekałem aż podejdzie jakiś koleś i ja zatka ku**sem...rozczarowałem się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów