📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czary napisał/a:
To co Kochacie.
TheTrue napisał/a:
A ja byłbym odważny i bym ruchał
jak lubisz baby z chujami to smiało, wal w kakao!
dobra... ale o co tu w ogóle chodzi? Dorosła (20+) dziewczyna, przebrana w stylu postaci z anime... jeszcze rozumiem, ale pieprząca trzy po trzy, udając pięciolatkę z lekkim adhd, ustawicznie i celowo się jąkająca, mówiąca słodziaśno, sprawia wrażenie lekko niedorozwiniętej.
To jest popularne teraz? Jakoś de mode jestem chyba...
To jest popularne teraz? Jakoś de mode jestem chyba...
głupia hamerykańska cipa
nie sadze zeby ludzie byli az taki glupi. wg mnie to fake a ona jest mistrzem w trollowaniu.
To jest tak chore, że powinno być na hardzie z przestrogą dla innych sadolowców ...
Oj, dzisiejsi 'sadole' to raczej odwiedzają kwejka i demotywatory, a nie 'mroczne czeluści internetów' Autor wstawki chyba się przeliczył. Kiedyś by każdy wiedział kto to... a to, że boxxy jest wkurwiająca to oczywista oczywistość
Macie, poczytajcie sobie co tam kiedyś w internetach się działo jak Wam mama simsy włączała :*
en.wikipedia.org/wiki/Boxxy
Macie, poczytajcie sobie co tam kiedyś w internetach się działo jak Wam mama simsy włączała :*
en.wikipedia.org/wiki/Boxxy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów