📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahahahaha zajebista polewa z samego rana.. Ale... Jebać haloween.. Tu jest PPL i święto zmarłych..
halloween to gówno które nawet polaczki przyjęli na łeb, jak małpy które nie potrafią nic stworzyć.
@Up
Chyba ktoś tu o tradycji dziadów zapomniał, paleniu ognisk na smętarzach, otwieraniu okien podczas obiatów.
Jak dla mnie bardziej wynaturzone jest obchodzenie wszystkich świętych. Cały rok ludzie groby mają We Rzyci, a w listopadzie kupią 50 zniczy zapali i koniec. Już o korkach nie wspomnę.
Chyba ktoś tu o tradycji dziadów zapomniał, paleniu ognisk na smętarzach, otwieraniu okien podczas obiatów.
Jak dla mnie bardziej wynaturzone jest obchodzenie wszystkich świętych. Cały rok ludzie groby mają We Rzyci, a w listopadzie kupią 50 zniczy zapali i koniec. Już o korkach nie wspomnę.
00:20 - cos tu smierdzi, jak mozna nie zauwazyc kamery pod prysznicem?
coś mnie tu śląskiem zaleciało. Ja z dziadami wódki nie piłem, zostałem wychowany w innej tradycji, a co do wynaturzenia, to możesz wprowadzić koksownik na cmyntorz i podświcić na grobia wynaturzony babki. to jak na konwencie czarownic
Modlę się każdego dnia żeby ktoś mi pranka zrobił... Ale moim największym marzeniem jest spotkać tego zasranego spider- doga i go kurwę tak skopać, żeby zdechł i to tak, żeby czuł że umiera... A w między czasie spuściłbym solidny wpierdol Panu Sebastianowi ew innemu członkowi ekipy, wyskakującemu z krzaków i krzyczącemu: to jest prank! to jest prank! Kurwa, żeby te kurwy mi w łapy wpadli, to w ramach mojego poczucia humoru wypierdoliłbym im kilka zębów. Nienawidzę tego robactwa.
Kiedyś pajac dziś youtuber, kiedyś "cinded camera" w 3cio rzędowej programie, dziś prak, kurwa mać doszliśmy do punktu, gdzie człowiek zaczął się uwsteczniać kurwa mać...
Kiedyś pajac dziś youtuber, kiedyś "cinded camera" w 3cio rzędowej programie, dziś prak, kurwa mać doszliśmy do punktu, gdzie człowiek zaczął się uwsteczniać kurwa mać...
@DrMengele
Dobra masz rację. Do tych debili od pranków trzeba strzelać spokojnie, celnie zaczynając od kolan, ale co Ci pies zawinił?
Z jednej strony mówisz że ludzkość się uwstecznia a z drugiej, nie umiesz opanować swoich pierwotnych instynktów?
Dobra masz rację. Do tych debili od pranków trzeba strzelać spokojnie, celnie zaczynając od kolan, ale co Ci pies zawinił?
Z jednej strony mówisz że ludzkość się uwstecznia a z drugiej, nie umiesz opanować swoich pierwotnych instynktów?
Yasiu99 napisał/a:
hahahahaha zajebista polewa z samego rana.. Ale... Jebać haloween.. Tu jest PPL i święto zmarłych..
precz mi z tym semickim gównem katowatykanu - tu jest PPL, tu są Dziady kurwa
to jest żałosne, żądam wywalenia gościa z sadistca który to wrzucił(i tak już zniszczyli ten portal), Jesteśmy Słowianami mamy dziady a nie k*źwa takie k*rwa nie wiadomo o co chodzi w tym wszystkim, jakby mnie tak zaatakowali dostałby ktoś szczała z noża bo obrona konieczna czy jak to nazwać.
A za niedługo będziesz się zastanawiał - czy ten przebieraniec to aby na pewno prankster czy psychopata...
Najelepsze są cebulaki co oburzają się o te Hallowen (które jest dzień wcześniej ale chuj XD)
i wolą ,,świeto zmarłych" twierdząc ze to nasza tradycja XD
Jebane gówno zapomniało że ŻADNE KATOLICKIE ŚWIĘTO NIE JEST NASZYM ŚWIĘTEM TRADYCYJNYM/NARODOWYM.
i wolą ,,świeto zmarłych" twierdząc ze to nasza tradycja XD
Jebane gówno zapomniało że ŻADNE KATOLICKIE ŚWIĘTO NIE JEST NASZYM ŚWIĘTEM TRADYCYJNYM/NARODOWYM.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów