Happy Tree Friends. Dla starych wyjadaczy przypomnienie jednej z najbardziej porąbanych animacji w dziejach, dla nowych sadoli - pozycja obowiązkowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O boże tu jest krew, przemoc to na harda powinno trafić,teraz na głównej można oglądać skoki z klifów, pływające dzieci, chujstwa z konikami itd, przecież tu są dzieci nie pomyślałeś o tym?!?!?!
Proszę moderatorów o skasowanie tego posta lub przeniesienie go na harda albo i głębiej żeby nie deprawowało młodych umysłów
Proszę moderatorów o skasowanie tego posta lub przeniesienie go na harda albo i głębiej żeby nie deprawowało młodych umysłów
Słaby odcinek...
najlepsze odc. były z kolesiem z wietnamu
ja tam nie mma nic przeciwko bylem na sadisticu przed wami
Pamiętam jak się chodziło z kumplami do kafejki żeby pooglądać te małe zjeby
Punkus napisał/a:
Pamiętam jak się chodziło z kumplami do kafejki żeby pooglądać te małe zjeby
i właśnie o to chodzi, tak kreuje się sadoli którzy od małych lat wiedzą co jest dla nich najlepsze
z pokolenia 80-93 mieli wyrosnąć:
sami seryjni zabójcy
gwałciciele
sadyści
bezmózgie kiler zombie
krwawe skurwysyny
gnoje bez serca
nie było pegi sregi, jak w TV jebnęli czerwony znaczek to było największe osiągnięcie... i co? I gówno nie ma bardziej pierdolniętych osób niż były kiedyś a wręcz bym powiedział, że margines społeczny się zmniejszał.
aż strach pomyśleć co wyrośnie z naszej hodowanej aktualnie na "poprawności politycznej" młodzieży
sami seryjni zabójcy
gwałciciele
sadyści
bezmózgie kiler zombie
krwawe skurwysyny
gnoje bez serca
nie było pegi sregi, jak w TV jebnęli czerwony znaczek to było największe osiągnięcie... i co? I gówno nie ma bardziej pierdolniętych osób niż były kiedyś a wręcz bym powiedział, że margines społeczny się zmniejszał.
aż strach pomyśleć co wyrośnie z naszej hodowanej aktualnie na "poprawności politycznej" młodzieży
szer.Lucjan napisał/a:
z pokolenia 80-93 mieli wyrosnąć:
sami seryjni zabójcy
gwałciciele
sadyści
bezmózgie kiler zombie
krwawe skurwysyny
gnoje bez serca
nie widzisz jakie ścierwo powstało z aktualnej młodzieży ? emo zidiociali hipsterzy zakochani w facebook'u
Za HTF zawsze piwo. Pamiętam jak za "małolata" na podwórku chodziły wieści z ręki do ręki. Starszy trzy lata ziomek mówił mi "Ty, jest taka sadystyczna bajeczka, hapi tri friends, zobacz sobie". Że dostęp do internetu w domach w tamtych czasach był raczej ciężki, a prędkość downloadu i uploadu nie powalała na kolana to ciężko było się zabrać za obejrzenie, ale w końcu u kuzynki na kompie odpaliliśmy jeden z filmików (jeszcze na ich starej stronie, bez żadnych odnośników do youtube czy innych). Czekaliśmy dosyć długo żeby jakikolwiek się załadował i dało się w miarę płynnie oglądać. No i beng, nareszcie, załadował się, obejrzeliśmy jeden, lekki szok bo jak na dziecko - dużo krwi, zajączkowi wypada oko czy nie wiem, obdziera jeden drugiego ze skóry, to robiło wrażenie. Potem coraz bardziej się człowiek oswajał, coraz bardziej no i proszę, dzisiaj 20 lat i siedzę na Sadisticu w gronie elitarnych pojebów z normalnych jeszcze roczników. Nie możecie mi powiedzieć, że jak oglądacie HTF to nie kręci się łezka w oku przez wzgląd na tamte czasy (powrót do młodości, gdzie problemy w ogóle nie były problemami). Ehh, wasze zdrowie chłopaki z piwka, które stawiam za Przyjaciół Drzewa, oby nasze pojebane mózgi dalej działały jak działają .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów