📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
KRAWĘDZIĄ! Oni nigdy się nie nauczą...
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Nie znam się na tym, ale może to zlot jakiegoś klubu miłośników sado-maso? A dlaczego w zakrystii? Może zrzeszony ksiądz uznał, że tym razem imprezę zorganizuje u siebie.
Za co? za jajco
to chyba jakiś prawosławny ksiądz bije najstarszego rangą ministranta za kradzież wina mszalnego Ale nasuwają mi się dwa pytania : dlaczego go nie lał kantem łopaty i dlaczego ten kretyn nie stara się bronić pod tymi obrazkami cerkiewnymi To na bank jakiś typowy sadol którego wpierdol kręci hehe
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów