Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Za prawdę powiadam Wam:
Upadną Ci co na szczyty się pną.
A kiedy upadną śmiać się będą milijony.
Oto słowo Sadysty.
Sadystom niech będą piwa.
Upadną Ci co na szczyty się pną.
A kiedy upadną śmiać się będą milijony.
Oto słowo Sadysty.
Sadystom niech będą piwa.

" ona naj🤬a tańczyła na stole,
a my nap🤬leni o rzesz k🤬a, ja p🤬le "
a my nap🤬leni o rzesz k🤬a, ja p🤬le "

Przed odpaleniem filmiku dodajcie głośności bo nic prawie nie słychać

Hy hy hu hyhy hoho hio hahah hahahamuahabueheehehehahah. Nie no.. zabawne : D
Grawitacja ściągnęła ją tam gdzie jej miejsce - do kuchni! To taka nowa wersja oszukać przeznaczenie

- uważaj ślisko je
- uważaj ślisko
- ślisko je!!!
I tak się zj🤬a na glebę. To jak z przejazdami kolejowymi. Jest kilka znaków, a i tak się rozp🤬alają.
- uważaj ślisko
- ślisko je!!!
I tak się zj🤬a na glebę. To jak z przejazdami kolejowymi. Jest kilka znaków, a i tak się rozp🤬alają.
Oprócz tych j🤬ych okularków mogła sobie jeszcze narty założyć dla większego stajla...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie