Mała harcerka potrzebuje pomocy przy noszeniu wiader z drobnymi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
No bez jajec. Wiadro drobnych może być ciężkie, ale nie ma bata żeby dorosły facet go nie podniósł. Widać że to udawane w chuj.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Wiesz jak ci chodzi o osobę która podnosi na co dzień po 80 kg to tak.
Ale jak na tym filmiku stary dziad lub jakaś dziunia próbują podnieść 20 kg w jednym wiadrze to pozdro....
Ale jak na tym filmiku stary dziad lub jakaś dziunia próbują podnieść 20 kg w jednym wiadrze to pozdro....
z tej małej w przyszłości będzie dobra spawara
BongMan napisał/a:
No bez jajec. Wiadro drobnych może być ciężkie, ale nie ma bata żeby dorosły facet go nie podniósł. Widać że to udawane w chuj.
Ok. 6 litrów amerykańskiego bilonu waży ~26kg (przy założeniu gęstości $23.58/kg i odchyleniu standardowym na poziomie $1.87). Użyte wiadra mają pojemność rzędu 15 litrów, a są praktycznie wypełnione. Poprawcie mnie, jeśli źle liczę, ale podniesienie w taki sposób 65kg jedną ręką to faktycznie zadanie dla co najmniej Penera.
żródło: coincalc.com/coinjarcalc.php
na wierzchu drobne, a kto wie co pod spodem? równie dobrze mogli tam wsadzić jakiś ołów i już nie ma udawania
Harcerze to największe cwaniaki pod słońcem.. coś o tym wiem :-]
BongMan napisał/a:
Miałeś kiedyś skarbonkę pełną miedziaków?
Miałem miedziaki w butelce po winie i uwierz mi, taki zestaw zaskakiwał swoją wagą, więc takie wiadro musi ważyć w cholere.
Fajna z niej laska będzie jak dorośnie
messmaker napisał/a:
Ok. 6 litrów amerykańskiego bilonu waży ~26kg (przy założeniu gęstości $23.58/kg i odchyleniu standardowym na poziomie $1.87). Użyte wiadra mają pojemność rzędu 15 litrów, a są praktycznie wypełnione. Poprawcie mnie, jeśli źle liczę, ale podniesienie w taki sposób 65kg jedną ręką to faktycznie zadanie dla co najmniej Penera.
żródło: coincalc.com/coinjarcalc.php
Czyli w 3 sek ta dziewczynka podniosła 65kg, by zademonstrować jak ciężkie są wiadra ? Jest siła !
LES DEBILES w rogu zawsze rozpierdala.
w jedno wiadro wchodzi 20 l wody = 20 kg.
monety są ciężkie jak cholera. mogą ważyć 2-3 krotnie więcej
monety są ciężkie jak cholera. mogą ważyć 2-3 krotnie więcej
Znowu to ustawione gówno... :|
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów