Znalazło się więcej chętnych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znalazło się więcej chętnych
Zalozmy, ze ten koles nie bierze udzialu w zadnych marszach i paradach.... niech sobie bedzie, mi nie przeszkadza. Oplacane skurwysyny, czesto hetero udajacy homosiow sprawia, ze taki koles dostanie wpierdol lub gorzej
Harcerstwo jest kurwa ultra mega pedalskie!
Aivio napisał/a:
Wy wszyscy pewnie mężczyźni nie w ciemię bici, twardzi i odważni. Co ma pedał do bycia p*zdą.
Czyli nie jesteś pizda powiadasz
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
I skręt flaków od świeżego chleba, i po jelonkach....
teraz aborcja, a pozniej chyba czas na eutanazje, tak jakos luzniej i przestrzenniej by sie zrobilo
Budrys2000 napisał/a:
Bezstresowe wychowanie, promowanie równości, moda na oryginalność i mamy, kurwa jego mać, harcerza w samochodzie
To chyba lepsze niż ksenofobia takich jak ty. Najciemniej pod latarnią jednak. Obgaduje innych a pewnie sam ma sporo do zarzucenia.
Założę sie ze Koledzy geje do niego nawet mówią: Ty pedale!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów