Znalazło się więcej chętnych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znalazło się więcej chętnych
w latach 60-70 apaszka była symbolem pedziów, potem przestali używać tego "znaku rozpoznawczego" po akcji Hiacynt.. (oj przydała by sie w dzisiejszych czasach taka akcja)
Halman napisał/a:
w latach 60-70 apaszka była symbolem pedziów, potem przestali używać tego "znaku rozpoznawczego" po akcji Hiacynt.. (oj przydała by sie w dzisiejszych czasach taka akcja)
patrząc i słuchając tego pedała to nie potrzeba opaski.
Nagranie godowe pedał szuka pedała.
Bezstresowe wychowanie, promowanie równości, moda na oryginalność i mamy, kurwa jego mać, harcerza w samochodzie
Taki podobno lepiej opierdala gałę niż zadufana fajna laska. Ale jakoś nie miałbym ochoty o tym się przekonywać.
Wy wszyscy pewnie mężczyźni nie w ciemię bici, twardzi i odważni. Co ma pedał do bycia pizdą.
purunkpustunkpurumkpunk napisał/a:
Taki podobno lepiej opierdala gałę niż zadufana fajna laska. Ale jakoś nie miałbym ochoty o tym się przekonywać.
Co ty opowiadasz za gejowskie ciągoty
Harcerzyna dokaramia jelonek
Sunday. Ja pierdole w jakim języku jest ten opis
Sunday. Ja pierdole w jakim języku jest ten opis
Gość się chciał dowartościować jaki to nie jest męski, wstępując do harcerstwa. Jak widać gówno mu to daje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów