Niektórzy rodzice sądzą, że wybór odpowiedniego przedszkola może zaważyć na przyszłości malucha...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Cooooooo to za dźwięki w tle?
dzieciaki the best zapierdalaja nozkami szybciutko i ogarniaja temat,podobnie jak w karate od najnlodszego ,wiec nic dziwnego tutaj niema oprocz 136 bitow na minute
Dziewczynki w białych kieckach lepiej tańczą ode mnie...
@alton,
taka ostatnio moda na wpadanie grupy kibiców jakiegoś klubu piłkarskiego w publiczne miejsce z hardbass'em w glosnikach i tańczenie do tego.
taka ostatnio moda na wpadanie grupy kibiców jakiegoś klubu piłkarskiego w publiczne miejsce z hardbass'em w glosnikach i tańczenie do tego.
tak kurwa wychowajcie kolejne tępe jebane lachociągi, puści kurwa starzy debile
TEchno ryje banie :/
co to ma wspólnego z sadolem?
up
między innymi to, że się wkurzacie na tą muzykę :p mało?
między innymi to, że się wkurzacie na tą muzykę :p mało?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów