Hardcorowy Koksu ujawnia swoje techniki na Marcina Najmana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hardcorowy Koksu ujawnia swoje techniki na Marcina Najmana.
Marcin Najman jest tak przykry, że nawet mi się z niego śmiać nie chce...
Koksu wyprowadzi trzy ciosy z czego żaden nie wejdzie, zmęczy się i będzie po walce. To będzie wiejsko-remizowa młócka a nie MMA.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ooo i widzę nawet chłopaka próbuje wypromować na swoich filmikach, to miłe z jego strony!
od razu napierdalać
Jestem ciekaw ile on musi płacić temu swojemu ziomkowi, że on w co drugim filmiku pozwala z siebie robić takie pośmiewisko...
Kurwa to przecież nie jest zadyszka, po prostu ze wzg. na wzmożony wysiłek jego organizm zaczął intensywniej pracować = szybszy i głębszy oddech ; szybsze bicie serca i pompowanie krwi.
Teraz niech każdy z was przebiegnie 200 metrów swoją średnią prędkością i spróbuje oddychać tak samo jak z przed biegu.
No i co?
Teraz niech każdy z was przebiegnie 200 metrów swoją średnią prędkością i spróbuje oddychać tak samo jak z przed biegu.
No i co?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów