📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"wijtam chłopaky" :d hahaha
Jak go słysze to od razu się śmieje.
Gość jest mega sympatyczny. No i dojebał Najmanowi
@up
Masa mu spadla od latania za Najmanem po oktagonie.
Masa mu spadla od latania za Najmanem po oktagonie.
tomjun napisał/a:
"wijtam chłopaky" :d hahaha
nudne w chuj
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Słuchajcie koksa...Musicie wygRRać!!
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Hardkorowy jest świetny moim zdanie. Mimo swojej siły jest człowiekiem spokojnym i z dystansem do siebie, a najlepsze jest to, że przełamuje stereotypy o ludziach tego typu, którzy się zazwyczaj kojarzą z meczami i wiecznym szukaniem spiny z każdym i wszędzie. Pozdro dla koksa, niech mu ta Hameryka służy ;].
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów