📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zakochałem się! :O
Widać, że twarz rozumem nie skalana...
ja kilka piwek zębami otworzyłem ale raz ukruszyłem sobie troszkę jedynkę jak otwierałem winko i wtedy mi się odechciało używać uzębienia jako otwieracza, można piwko w sumie otworzyć wszystkim co się ma pod ręką- kamieniem, deską, inną flaszką, kapslem, kartką papieru. Wszystkim dosłownie. Więc po chuj marnować swoje zębiska na głupią zabawę i później kwiczeć u dentysty najpierw z bólu a potem jak mu trzeba zapłacić ciężką kasę za robotę..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów