18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
trabus 2013-04-29, 8:58
Gay detected (malvo)! Musiał cie dobrze brać w dupala ,że ci się tak podoba
@govinem Wyjaśnij proszę ten fragment: "może byc przez kogos uwazana w Polsce". Jakbym nie czytał "uważąna" ni chuja mi nie pasuje tutaj... Musisz być z abaardzo odległych kresów... Gdzieś za Uralem
Zgłoś
oooouz 2013-04-29, 11:07
nie trawie błazna
ten pajac nie powinien sie znajdywać na sadolu.

pozdro inso
Zgłoś
S................k 2013-04-29, 11:25 3
@mover2

WXL to nie jest dzisiejsza Litwa! Auksztota i Żmudź to była tylko mała część Wielkiego Księstwa Litewskiego, głównym żywiołem etnicznym w Księstwie byli Rusini, czyli przodkowie dzisiejszych Białorusinów! Dzisiejsi Litwini to tzw. nowolitwini lub lietuvini (sami się tak nazywają w swoim języku), czyli naród utworzony z drobnej szlachty i chłopstwa po Powstaniu Styczniowym, z woli Caratu. Język litewski był językiem chłopów na Żmudzi, a wszyscy dzisiejsi Litwini uzurpują sobie tradycje i historie Wielkiego Księstwa Litewskiego. Mówisz o historii, a sam jej nie znasz. Jak myślisz dlaczego po odzyskaniu niepodległości mieliśmy z nimi poważne problemy? Przecież Piłsudski też był Litwinem, tyle tylko, że tym prawdziwym, utożsamiającym się z WXL, a nie jakimś carskim tworem stworzonym by działać przeciwko Polsce i Polakom.
Zgłoś
FanatiCS 2013-04-29, 12:04
Podobno ma grać hulka w następnych avengersach.
Zgłoś
malvo 2013-04-29, 14:08
trabus
ty głupi chuju, nie dość że jesteś jebanym śmieciem, to jeszcze jesteś biedny i głupi
no kurwa
już nie wspomne jak się ubierasz i jakiego masz knura w kuchnii ty faken shiten kurwo
heueheueheuee
ej malvo lubisz w pupe
heueheueheueheu
heueheuehueehue
ale mu pojechalem
heueheuehueheue
ten twój smiech to mi sie sni po nocach, jak ci do ryja sram smieciu pierdolony

non potest tacens
Zgłoś
J................r 2013-04-29, 15:46
@mover2
Chuj z historia, wystarczy zobaczyc co teraz sie na Litwie dzieje i jak traktuja tam polakow.
Bylem jachtem w Klajpedzie (najwiekszy port Lv) w sklepie od razu sie przypierdolilo pare dresow,ze oo polacy itp. juz chcieli jakiejs draki ale ze na zewnatrz byli moi znajomi to odpuscili.

A co do walki to cala walka byla gowniana ale z dwojga zlego to juz wole Burnejke niz ta Cwelo- Striptizerke Ozdobe.
Zgłoś
normalnynick 2013-04-29, 18:21
@malvo
Dmowski chciał się pucować ruskiej kurwie i zachować z nią przyjazne stosunki, tylko ta rzecz mnie od niego odpycha
Zgłoś
donRafael 2013-04-29, 19:36
ale Wy jesteście pojebani..
Zgłoś
Pajacu 2013-04-29, 19:37
Dobrze się ogląda gif Waldka przy takiej muzyce.
Zgłoś
P................X 2013-04-29, 21:04
muza w fl studio klepana juz na gali wyczailem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów