18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Laaska 2013-04-28, 19:58 3
Jednak się przygotowywał
Zgłoś
TYGRYS2008 2013-04-28, 20:47 5
gość jest pozytywny i nie ma co gadać na ten temat! tylko ten koniowalski przydupas mnie wkurwia.
karierowicz na bickach roberta.
Zgłoś
dosekk 2013-04-28, 22:26 1
Przygotowywał się - ale kulturystycznie a nie pod MMA
Zgłoś
Resider 2013-04-28, 22:50 18
rap to syf
Zgłoś
Prezioo 2013-04-28, 22:59 116
Zgłoś
J................r 2013-04-29, 0:04 6
Jebany celebryta i litwin do tego, chuj z lipa, wypierdalaj
Zgłoś
Lestadeiro 2013-04-29, 0:25 1
Ile o wyciska nogami...? naliczyłem 12 talerzy na stronę, napisane jest na nich 45, czyli zapewne 45 kg, ale to by znaczyło, że koksu wyciska 540 kg...

na stronę... czyli prawie 1100 łącznie
Zgłoś
Patol 2013-04-29, 0:26 2
45 lbs-ow czyli okolo 20,5 kg
Zgłoś
r................7 2013-04-29, 0:28
45 funtow = 20 kg
Zgłoś
h7kchryst 2013-04-29, 0:55
już od dawna przestali mnie śmieszyć ci dwaj nędzniarze...

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
mover2 2013-04-29, 6:22 11
@JADoktor
Przez 230 lat byliśmy jednym krajem z Litwą, byliśmy potężni, połączeni aż do rozbiorów. Co z tego i tak znajdzie się koleżka, który nie zna historii, gdzie powtarzają ją 3 razy od szkoły podstawowej.
Zgłoś
malvo 2013-04-29, 7:21
mover2 napisał/a:

@JADoktor
Przez 230 lat byliśmy jednym krajem z Litwą, byliśmy potężni, połączeni aż do rozbiorów. Co z tego i tak znajdzie się koleżka, który nie zna historii, gdzie powtarzają ją 3 razy od szkoły podstawowej.

Ty głupi chuju, chyba nie znasz historii II RP cweluchu i kocnepcji Romana Dmowskiego na temat obszarów wschodnich .
Co do filmiku : chujowy montaż .
Co to walki : koksu cwel, ozdoba walczył o wiele lepiej .
/o

non potest tacens
Zgłoś
Riffer 2013-04-29, 8:15 1
mover2 napisał/a:

@JADoktor

Ty myslisz ze Polacy sie lubia z litwinami? Mieszkam obok granicy, tu sie nie lubi Litwinow jak i Ciapatych. ja nie rozumiem jak ta Hardkorowa Beczka wgl moze byc przez kogos uwazana w Polsce.
Zgłoś
Z................y 2013-04-29, 8:37
Świat nandrolonu to świat Burneiki lalala
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów