📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
gość jest pozytywny i nie ma co gadać na ten temat! tylko ten koniowalski przydupas mnie wkurwia.
karierowicz na bickach roberta.
karierowicz na bickach roberta.
Jebany celebryta i litwin do tego, chuj z lipa, wypierdalaj
Ile o wyciska nogami...? naliczyłem 12 talerzy na stronę, napisane jest na nich 45, czyli zapewne 45 kg, ale to by znaczyło, że koksu wyciska 540 kg...
na stronę... czyli prawie 1100 łącznie
na stronę... czyli prawie 1100 łącznie
45 funtow = 20 kg
już od dawna przestali mnie śmieszyć ci dwaj nędzniarze...
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
@JADoktor
Przez 230 lat byliśmy jednym krajem z Litwą, byliśmy potężni, połączeni aż do rozbiorów. Co z tego i tak znajdzie się koleżka, który nie zna historii, gdzie powtarzają ją 3 razy od szkoły podstawowej.
Przez 230 lat byliśmy jednym krajem z Litwą, byliśmy potężni, połączeni aż do rozbiorów. Co z tego i tak znajdzie się koleżka, który nie zna historii, gdzie powtarzają ją 3 razy od szkoły podstawowej.
mover2 napisał/a:
@JADoktor
Ty głupi chuju, chyba nie znasz historii II RP cweluchu i kocnepcji Romana Dmowskiego na temat obszarów wschodnich .
Co do filmiku : chujowy montaż .
Co to walki : koksu cwel, ozdoba walczył o wiele lepiej .
/o
Ty myslisz ze Polacy sie lubia z litwinami? Mieszkam obok granicy, tu sie nie lubi Litwinow jak i Ciapatych. ja nie rozumiem jak ta Hardkorowa Beczka wgl moze byc przez kogos uwazana w Polsce.
Świat nandrolonu to świat Burneiki lalala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów