Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"A ja nierozumiem w czym tkwi fenomen tego goscia, dlaczego w Polsce wszyscy sie nim tak jaraja a na Litwie nie?
Fakt, jest dobrze zbudowany, ma pewnie jakieś tytuły z tego powodu (nie wiem, nie jestem fanem). Ale we wszystkich swoich filmikach udowadnia ze jest mało inteligentnym gosciem, i nie chodzi tu tylko o słaba znajomość j. polskiego. "Nie ma lipy" to mogło być śmieszne raz czy dwa. To jest przesada i bardziej żenuje niz śmieszy...."
Mało inteligentnym gościem? mówi po angielsku, polsku ( całkiem nieźle ) i litewsku. Do tego tryska dobrym poczuciem humoru, świadczą o tym chociażby komentarze po walce z Najmanem. Może jest prosty w swojej monotoniczności ale mimo wszystko gościa lubię i szanuję. Okejka dla Burnejki.
Zapomniałeś dodać, że bardziej wierzy w polską reprezentacje niz my sami:D
"A ja nierozumiem w czym tkwi fenomen tego goscia, dlaczego w Polsce wszyscy sie nim tak jaraja a na Litwie nie?
Fakt, jest dobrze zbudowany, ma pewnie jakieś tytuły z tego powodu (nie wiem, nie jestem fanem). Ale we wszystkich swoich filmikach udowadnia ze jest mało inteligentnym gosciem, i nie chodzi tu tylko o słaba znajomość j. polskiego. "Nie ma lipy" to mogło być śmieszne raz czy dwa. To jest przesada i bardziej żenuje niz śmieszy...."
Mało inteligentnym gościem? mówi po angielsku, polsku ( całkiem nieźle ) i litewsku. Do tego tryska dobrym poczuciem humoru, świadczą o tym chociażby komentarze po walce z Najmanem. Może jest prosty w swojej monotoniczności ale mimo wszystko gościa lubię i szanuję. Okejka dla Burnejki.
Mowi tez po rosyjsku, jest sympatyczny, mily, nie zgrywa kozaka-co najwyzej w zartach
Mowi tez po rosyjsku, jest sympatyczny, mily, nie zgrywa kozaka-co najwyzej w zartach
Ma zajebiście ogromny dystans do siebie. Nie wywyższa się nad innych ludzi. Ale w my Polacy, mamy tendencję do "tyrania" wszystkich tych, którzy nie ględzą i marudzą na swój kraj, tak jak my na swój własny.
Według mnie moim zdaniem uważam że tego gościa nie da się nie lubić.
Czyżby kolega pisał maturę w tym roku? Taki bogaty zasób słownictwa...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów