📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najpierw zawstydził najmana, teraz zawstydzi naszą reprezentację...
Mnie to jakoś nie bawi, co w tym smiesznego ja nie wiem. A ludzie sie rajcują
I tak w pojedynkę ograłby całą naszą zjebaną "reprezentację".........
A ja nierozumiem w czym tkwi fenomen tego goscia, dlaczego w Polsce wszyscy sie nim tak jaraja a na Litwie nie?
Fakt, jest dobrze zbudowany, ma pewnie jakieś tytuły z tego powodu (nie wiem, nie jestem fanem). Ale we wszystkich swoich filmikach udowadnia ze jest mało inteligentnym gosciem, i nie chodzi tu tylko o słaba znajomość j. polskiego. "Nie ma lipy" to mogło być śmieszne raz czy dwa. To jest przesada i bardziej żenuje niz śmieszy....
Fakt, jest dobrze zbudowany, ma pewnie jakieś tytuły z tego powodu (nie wiem, nie jestem fanem). Ale we wszystkich swoich filmikach udowadnia ze jest mało inteligentnym gosciem, i nie chodzi tu tylko o słaba znajomość j. polskiego. "Nie ma lipy" to mogło być śmieszne raz czy dwa. To jest przesada i bardziej żenuje niz śmieszy....
Ciekaw jestem kto mu dupę podciera.
"A ja nierozumiem w czym tkwi fenomen tego goscia, dlaczego w Polsce wszyscy sie nim tak jaraja a na Litwie nie?
Fakt, jest dobrze zbudowany, ma pewnie jakieś tytuły z tego powodu (nie wiem, nie jestem fanem). Ale we wszystkich swoich filmikach udowadnia ze jest mało inteligentnym gosciem, i nie chodzi tu tylko o słaba znajomość j. polskiego. "Nie ma lipy" to mogło być śmieszne raz czy dwa. To jest przesada i bardziej żenuje niz śmieszy...."
Mało inteligentnym gościem? mówi po angielsku, polsku ( całkiem nieźle ) i litewsku. Do tego tryska dobrym poczuciem humoru, świadczą o tym chociażby komentarze po walce z Najmanem. Może jest prosty w swojej monotoniczności ale mimo wszystko gościa lubię i szanuję. Okejka dla Burnejki.
Fakt, jest dobrze zbudowany, ma pewnie jakieś tytuły z tego powodu (nie wiem, nie jestem fanem). Ale we wszystkich swoich filmikach udowadnia ze jest mało inteligentnym gosciem, i nie chodzi tu tylko o słaba znajomość j. polskiego. "Nie ma lipy" to mogło być śmieszne raz czy dwa. To jest przesada i bardziej żenuje niz śmieszy...."
Mało inteligentnym gościem? mówi po angielsku, polsku ( całkiem nieźle ) i litewsku. Do tego tryska dobrym poczuciem humoru, świadczą o tym chociażby komentarze po walce z Najmanem. Może jest prosty w swojej monotoniczności ale mimo wszystko gościa lubię i szanuję. Okejka dla Burnejki.
chyba te puste worki powietrza i głupoty blokują mu normalne ludzkie ruchy kończynami. idiota
ZiomZaZiomem, wiesz co, oni nie grają po to żeby wygrywać tylko zarobić. Mają kompletnie w dupie tę reorezentację co nie raz już udowodnili. Nie wiem czy zauważyłeś, ale jak ktoś u nas gra słaba albo przeciętnie i sprzeadzą go gdzieś dalej to nagle się okazuje, że gwiazda klubu (oczywiście "zagramanicznego"). Oni grają, ale jeśli nie grają dla Polski. Co z tego, że mamy Lewandowskiego, jak reszta ma granie w dupie i będzie mu tylko przeszkadzać, a 1 na 11 nie ma szans.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów