📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Obaj paradują w ciasnych majtkach wysmarowani jakąś mazią przed publicznością. Różnica taka, że Dawid przed dziewczynami a Robert przed facetami.
nie rozumiem fenomenu tego kolesia mnie np wkurwia kaleczenie przez niego języka robi z siebie debila i tyle jak można go oglądać dłużej niż 30 sekund ?
poczam napisał/a:
nie rozumiem fenomenu tego kolesia mnie np wkurwia kaleczenie przez niego języka robi z siebie debila i tyle jak można go oglądać dłużej niż 30 sekund ?
Bo jest kurwa Litwinem?? Ciekawe czy Ty w jakimkolwiek obcym języku nawijasz bez zająknięcia i bardzo czysto??
Piwko za najśmieszniejszą górę mięśni na tym szarym jak srajtaśma padole!
@poczam
Kaleczenie? Nie wiem czy wiesz, ale koleś jest Litwinem mieszkającym w USA, a nie Polakiem, zatem polski jest jakby jego 3. językiem (po litewskim i angielskim). A Ty kozaczku iloma językami posługujesz się w sposób płynny? Nawet w swoim ojczystym języku nie potrafisz jebnąć zdania stosując znaki interpunkcyjne.
Kaleczenie? Nie wiem czy wiesz, ale koleś jest Litwinem mieszkającym w USA, a nie Polakiem, zatem polski jest jakby jego 3. językiem (po litewskim i angielskim). A Ty kozaczku iloma językami posługujesz się w sposób płynny? Nawet w swoim ojczystym języku nie potrafisz jebnąć zdania stosując znaki interpunkcyjne.
powiedzial zwykly człowiek sprzed komputera, koleś on robi gruby hajs, ktorego ty w calym swoim zyciu zapewne na oczy nie zobaczysz, no ale nie ma to jak hejt bo coś ci sie przed monitorem nie podoba.
Wypalił się ? jestem przekonany ze z miesiąca na miesiac na jego koncie przybywa zer wiec nie pierdol.
masz to co lubisz i spierdalaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów