📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
ten na fotce to kto ?
"masz dawid co to lubisz i spierdalaj haha" jebłem z krzesła...kocham go:D
@up dawid jakiś to jest..sam ciekaw jestem co za typ mianowicie
@up dawid jakiś to jest..sam ciekaw jestem co za typ mianowicie
Piwo dla tego co powie komu koksu pyte do gęby ładuje!?
Ten gość na fotce to Dawid Ozdoba chociaż określenie facet nie bardzo chyba do niego pasuje.
To Dawid Ozdoba stripteaser który ma walczyć z koksem.
http://www.wprzerwie.pl/Wpis,Sport,536514,1,Dawid-ozdoba---hardkorowy-koksu-robert-burneika---walka.html
http://www.wprzerwie.pl/Wpis,Sport,536514,1,Dawid-ozdoba---hardkorowy-koksu-robert-burneika---walka.html
aaaa ten pedałek co "zaistniał" po jakimś dennym reality show na polsacie 2 dekady temu... pięknie go koksu zrobił
ten film zdobył by z milion piw żeby mordą na zdjęciu był pysk tuska
Nie mam czasu
Mysz_Kamiki,
Taa.. A za to ma tyle hajsu że nie musiałby prosić a Twoje nogi same by się przed nim rozstąpiły.
Taa.. A za to ma tyle hajsu że nie musiałby prosić a Twoje nogi same by się przed nim rozstąpiły.
Topi? Chyba w przeręblu...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów