" nie dość że przyjechał do polski walić gruche, to jeszcze stawia na siebie klocka "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Kurwa, jak dla mnie ten Litwin budzi szacunek. Nie ma opierdalania się!
właśnie a co do koksa jak tam walka, kto wygrał, wie ktoś????
Kuźwa czy u nas każdy kto coś przycelebryci musi od razu być wpierdalany do wszystkich programów, wcześniej jakieś tance i śpiewy a teraz gówniane gale KSW.
Zamiast promować fajnych zawodników których mamy to ładują do klatki Pudzianów, Najmanów a teraz tego Stejka.
Spoko nie mam nic do Burnejki, ale niech zostanie przy tym co umie ,czyli żreć stejki, robić pompę i nie robić lipy oraz nieopierdalać się. W ogóle po co to nazywać KSW niech od razu przerobią to na Wrestlermanię, będzie show.
Zastanawiam się kiedy zorganizują walkę Adam Małysz kontra Piotr Żyła.
Zamiast promować fajnych zawodników których mamy to ładują do klatki Pudzianów, Najmanów a teraz tego Stejka.
Spoko nie mam nic do Burnejki, ale niech zostanie przy tym co umie ,czyli żreć stejki, robić pompę i nie robić lipy oraz nieopierdalać się. W ogóle po co to nazywać KSW niech od razu przerobią to na Wrestlermanię, będzie show.
Zastanawiam się kiedy zorganizują walkę Adam Małysz kontra Piotr Żyła.
Jak bije tak jak w ten worek to przegra na bank :/ a szkoda bo go lubię
Ale ci "celebryci" właśnie promują biernie fajnych, nowych zawodników MMA w Polsce. Plebs wali na galę zobaczyć pajacowanie pseudo fajterów rangi Koksu, zwiększa się oglądalność i nowi mają okazję pokazać prawdziwą klasę. MMA to biznes, ma się sprzedać i chuj.
sandor napisał/a:
Ale ci "celebryci" właśnie promują biernie fajnych, nowych zawodników MMA w Polsce. Plebs wali na galę zobaczyć pajacowanie pseudo fajterów rangi Koksu, zwiększa się oglądalność i nowi mają okazję pokazać prawdziwą klasę. MMA to biznes, ma się sprzedać i chuj.
No wiadomka stary, ale nie mów że byś nie wolał zobaczyć gali z samymi tylko porządnymi zawodnikami bez tego cekiniastego gówna i bez właśnie plebsu co przylazł patrzeć jak Koksu macha łapami jak cepem, i wiercących się na dupach bo nie mogą wyczekać aż skończą się walki normalnych zawodników a zacznie show.
taki koksu, to mógł postawić klocka na ozdobę, podłożyć się i pławić się w luksusie do końca życia... ale nie...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów