📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Przwcież oni by umarli jakby ten samochód sie nagle ztrzymal i by uderzyli w niego od tylu
oleyu napisał/a:
mniej inteligentne jednostki podążają w kierunku samozagłady
I niestety najczęściej ciągną za sobą bardziej inteligentne, niczemu nie winne jednostki..
Zlodowaciala brylka sniegu i sanki do gory nogami a koledzy z mozgami na rozlanymi na drodze. Ale piwo za odwage
A nie pomyślał ktoś z was że było to przygotowane?
Moim zdaniem kilku kamerzystów filmujących zajście, citroen który moim zdaniem blokuje wjazd z bocznej drogi oraz "kibice" świadczą o tym.
Nie zmienia to faktu że było to ryzykowne zwłaszcza dla osoby na sankach oraz "kibiców" ale czego się nie robi dla adrenaliny/z głupoty/ dla popularności* ?
*odpowiednie sobie wybrać
Moim zdaniem kilku kamerzystów filmujących zajście, citroen który moim zdaniem blokuje wjazd z bocznej drogi oraz "kibice" świadczą o tym.
Nie zmienia to faktu że było to ryzykowne zwłaszcza dla osoby na sankach oraz "kibiców" ale czego się nie robi dla adrenaliny/z głupoty/ dla popularności* ?
*odpowiednie sobie wybrać
Nie ma tam 160 km/h. Jest może 90, może 100. Co i tak nie zmienia faktu, że to idioci. W sumie fajne, szkoda, że bezwypadkowe ;-(
Ale fajnie przyspieszyłeś filmik, moje gratulacje, że odkryłeś tę opcję
160 km/h udowodnij mi to !!!
Slychac 1,2 i 3 wrzucany bieg. Nawet przy duzej pojemnosci silnika pojechalby max 130. Silnik na 3 biegu nie mial az takich obrotow zeby osiagnać nawet 100km. Pozdrawiam. Jestem expertem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów