📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
żadnych ofiar , żadnych złamań , nawet jednej małej smugi krwi na zaśnieżonej drodze , wstyd wstawiać -_-
Prze-moc napisał/a:
żadnych ofiar , żadnych złamań , nawet jednej małej smugi krwi na zaśnieżonej drodze , wstyd wstawiać -_-
Prze-moc
Po złamania, krew i ofiary zapraszam do działu hard.
banda kretynów, zero wyobraźni..
Ładny wariat. A chuj tam, pomyślał. Na sankach siedzieli pewnie teściowie z córką. pfff
Wcale nie taki hardkorowy skoro nie zajebali w drzewo. Swoją drogą to trochę szkoda ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów