📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pełen szacuneczek tylko pozazdrościć takiej sprawności fizycznej i psychicznej w tym wieku!
stara szkoła, za bycie patriotą i za krzyż oficerski piwo, jebać lewaków
A wnuczuś tylko trzepie sianko...
No już pewnie w milionach może hajs liczyc.
Szacunek dla Pana Huczyńskiego, podziwiam go i mam nadzieję, że długo jeszcze pożyje w zdrowiu i jak powiedział: szczęściu.
schody1 napisał/a:
Warto dodać, że Pan Antoni(pseudonim "Burza") podczas II wojny światowej był strzelcem i bił niemców. Za wybitne zasługi dla niepodległości Rzeczypospolitej Polskiej, za działalność na rzecz środowisk kombatanckich odznaczony w 2008 r. przez Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego Krzm yżeOficerskim Orderu Odrodzenia Polski.
Myślałem, że już znajdziecie coś na Pana Antoniego, że był żydowskim komunistą, bolszewickim zbrodniarzem i lemingiem.
Mój dziadek ma 90 lat, order za zasługi,Order Virtuti Militari,order za opiekę nad zabytkami,itd, lał szkopów podczas II wojny,jeździ na działkę,gramy w szachy i tez się trzyma. Pozdrawiam
W życiu nie powiedziałbym, że Pan Antoni ma aż 92 lata patrząc na niego na ulicy, dałbym mu maks 70-72 lata, także w jego metodzie musi coś być. Szacunek z głębi serca!
Wielki szacunek dla tego Pana.
Szacun dla takich ludzi żyjących na złość jebanemu ZUSowi
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów