📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mieć tyle lat i tak się trzymać. Życzę sobie tego i wam sadolska społeczności
Warto dodać, że Pan Antoni(pseudonim "Burza") podczas II wojny światowej był strzelcem i bił niemców. Za wybitne zasługi dla niepodległości Rzeczypospolitej Polskiej, za działalność na rzecz środowisk kombatanckich odznaczony w 2008 r. przez Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego Krzyżem Oficerskim Orderu Odrodzenia Polski.
myslalem ze bedzie o macierewiczu
Oglądam kolejny film nakręcony z Antonim Huczyńskim w roli głównej i poraża mnie jego słownik.
Człowiek jest wieku "trumiennym" a zachowuje świetną wydolność fizyczną i płynnie posługuje się zasobem słownictwa niedostępnym dla większości dzisiejszych osób.
Wielki szacunek dla Pana, Panie Huczyński.
Oglądam kolejny film nakręcony z Antonim Huczyńskim w roli głównej i poraża mnie jego słownik.
Człowiek jest wieku "trumiennym" a zachowuje świetną wydolność fizyczną i płynnie posługuje się zasobem słownictwa niedostępnym dla większości dzisiejszych osób.
Wielki szacunek dla Pana, Panie Huczyński.
potwierdzam, ja od zawsze na zimę miałem wyjebane, żadnej czapki, żadnych rękawiczek, ani szalika, kurtka wiatrówka, zwykłe letnie buty nawet przy tych mrozach w 2011 jakoś i nie chorowałem, a i dziś czuję się świetnie, a jak ktoś mnie widzi, to od razu słyszę, że będę chory, że stawy będą boleć i różne tam takie, a tym czasem lepiej się trzymam od nich :o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów