Dzisiaj przed zaliczeniem z ćwiczeń odkryliśmy niezwykły talent u kumpla. Szybko skojarzyło nam się z jednym - oto rezultat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ta sa efekty od walenia gruchy
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
po stylówie ciężko stwierdzić, czy jest męska, czy pedalska, ale na pewno wygląda jak manekin z HM czy 80% męskich galerianek, kseroboy jebany, że oni wszyscy chcą wyglądać tak samo
1. Rozwieje wasze wątpliwości - zaliczenia z Psychologii różnic indywidualnych.
2. Kumpel nie jest ani emo, ani ciotą, ani kseroboyem i się odpierdolcie, niech sobie nosi co chce
3. Studiujemy Psychologię Biznesu, ciekawy kierunek, ale co do McDonalda to muszę się po części zgodzić patrząc na to co się dzieje na rynku pracy
2. Kumpel nie jest ani emo, ani ciotą, ani kseroboyem i się odpierdolcie, niech sobie nosi co chce
3. Studiujemy Psychologię Biznesu, ciekawy kierunek, ale co do McDonalda to muszę się po części zgodzić patrząc na to co się dzieje na rynku pracy
@mat88: Ciii, on jest tak męski, że go dwóch facetów robiło (jak w tym kawale o skinach w autobusie)
Tylko na sadolu, ocenianie kolesia po bransoletce i kawałku koszuli pod filmikiem o wyginaniu palców. Takie wyszukiwanie gejostwa w każdym temacie Was nie męczy?
@Up, nie widziałem normalnego faceta - nie mówię o jakimś dresie czy kim innym - żeby nosił jakieś takie chuj wie jakie bransoletki czy inne pedalstwa na ręce. Założę się, że do tego wszystkiego studiuje jakieś gówno potrzebne do pracy co najwyżej w mcdonaldzie.
Ja rozumiem, że jesteś sfrustrowany i masz nudne życie ale błagam, zajmij się swoją marną egyzystencją. Chuj Cie obchodzi co studiuje i co będzie po tych studiach robił?
mat88 napisał/a:
Ja rozumiem, że jesteś sfrustrowany i masz nudne życie ale błagam, zajmij się swoją marną egyzystencją. Chuj Cie obchodzi co studiuje i co będzie po tych studiach robił?
Dokładnie! Wygląda jak pedał to niech wygląda, byle by nie wrzucali filmików propagujących adopcje dzieci przez nich czy innych wymysłów.
zaliczenie z socjologii rozumiem?
Kurwa tez mi talent tez mam tak ze stawami, moje dlonie w miejscach stawow sa bardzo elastyczne i dlatego masz wiekszy zakres ruchow...
SQT napisał/a:
A ja stwierdzam:
-dziwne okulary,
-dziwne opaski-chujwieco na nadgarstu,
emo-pizdo-ciota ?
a Ty kurwa kim jesteś żeby to oceniać ?
Uczelnia to KUL, a kolegę z filmiku znam i nie posądziłbym o pedalstwo w żadnym wypadku. Nie myślałem, że tu znajdę filmiki znajomych z roku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów