Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czekam na osobę, która mi w końcu wyjaśni o co w tym chodzi.
Internet żyje różnymi dziwnymi szaleństwami. Kiedyś był planking, teraz nadeszła moda na Harlem Shake. A o co chodzi? O muzykę, taniec i dobrą zabawę oczywiście. No i o uwiecznianie tego wszystkiego na wideo w jak najbardziej szalonej aranżacji.
Harlem Shake jest stylem tanecznym, który narodził się w latach 80 w nowojorskim Harlemie, największą popularność zyskał jednak na początku XXI wieku. Nowy mem nie ma z nim praktycznie nic wspólnego - a nazwę zawdzięcza tytułowi swojego przewodniego motywu muzycznego autorstwa artysty występującego pod pseudonimem Baauer, który pojawił się w sieci w sierpniu 2012 roku.
Jednak nie od niego wszystko się zaczęło. Zaczęło się od poniższego wideo, które trafiło do sieci 30 stycznia (jest to mniejszy, wyedytowany fragment tego).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów