📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
o kurwa hahahahahahahhaha nie moge ze smiechu. ale szmieszne XD
Jak wyszedł pierwszy filmik z tym to było coś nowego, oryginalnego i nieprzewidywalnego. Teraz w Internecie każdy chce być kabareciarzem i to kopiują. Będzie coś nowego to się pośmieję.
Czas spierdaać z internetu.
@Teken ktoś tu słucha Krvavego
mqcie wszystkie i juz nie wrzucajcie
knowyourmeme.com/memes/harlem-shake/videos
wersja nsfw bylaby fajna ale zrobili cenzure
knowyourmeme.com/memes/harlem-shake/videos
wersja nsfw bylaby fajna ale zrobili cenzure
drugi rząd, druga osoba od lewej, samica norweskiego żołnierza
i znowu kurwa 2 miesiące z tymi pokurwionymi filmikami... ja pierdolę
@up za to ty to kurwa nic tylko krytyka jak patrze na twoje komentarze : kurwujesz , nazywasz gimbusami i mowisz w co 2 komentarzu że ktoś zjebał sprawe i pokurwił coś .... opanuj sie
mam nadzieję, że ten numer zrobi większe zamieszanie niż Gangbang Style...
choć w sumie to nie realne, ale może ktoś w końcu zacznie słuchać TRAPów \o/
choć w sumie to nie realne, ale może ktoś w końcu zacznie słuchać TRAPów \o/
Xothr napisał/a:
ja sie tlyko pytam po huj, no kurwa po huj ni to sensu nie ma ni to celu zadnego a jak w tym moda to juz wgl dla mnie nie pojete...
Nie zastanawiaj się zbytnio nad sensem. Jak to Lenka mówi: "just enjoy the show" albo po naszemu - "stul pysk i rozkoszuj się seansem, matkojebco"
kurwa, ale gówno...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów