18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Harleyowiec
BongMan • 2013-01-01, 18:25
Po 25 latach jeżdżenia Harleyem pewien facet doszedł do wniosku, że zobaczył już kawał świata i uznał, że czas osiąść gdzieś na stałe. Kupił więc kawałek ziemi w Vermont, tak daleko od innych ludzi, jak to tylko możliwe. Z listonoszem widział się raz na tydzień, a po zakupy jeździł raz na miesiąc. Poza tym była tylko natura i on.
Po mniej więcej pół roku takiego życia słyszy stukanie do drzwi. Idzie, otwiera i widzi wielkiego, brodatego tubylca.
- Cześć - mówi tubylec. - Jestem Enoch, twój sąsiad, mieszkający jakieś cztery mile w tamtym kierunku. Za jakieś dwa dni, wieczorem, urządzam małe przyjęcie. Miałbyś ochotę przyjść?
- Jasne, po pół roku na tym odludziu chętnie się zabawię, będzie fajnie.
Enoch pożegnał się i już miał iść, ale odwraca się i mówi:
- Słuchaj, jesteś tu nowy, więc chyba powinienem cię ostrzec, że będziemy tam ostro pili.
- Nie ma problemu, 25 lat jeździłem Harleyem. Myślę, że dam sobie radę.
Enoch już ma odchodzić, ale jeszcze odwraca się i mówi:
- Powinienem cię też ostrzec, że nie było jeszcze imprezy bez bijatyki.
- Z dwudziestopięcioletnim doświadczeniem jako motocyklista myślę, że sobie poradzę.
Enoch odwraca się i już ma iść, ale przypomina sobie jeszcze coś i mówi:
- Muszę ci też powiedzieć, że te przyjęcia to istna orgia seksu. Widziałem już tam rzeczy, o których mi się nawet nie śniło.
- Po 25 latach jeżdżenia Harleyem i pół roku na tym odludziu jestem więcej niż gotów, zwłaszcza na to. Aha, Enoch, zanim zapomnę. Jak powinienem się ubrać na to przyjęcie?
- Ubierz się jak chcesz. I tak będziemy tylko my dwaj.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
matiqq 2013-01-01, 18:44 1
do przewidzennia, ale piwo.

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
klklklll 2013-01-01, 19:24 3
Bardzo dobry kawal.
Kto pierwszy napisze ze "suchar" itp ten ciota i chuj
Zgłoś
sua 2013-01-01, 19:27 14
@UP

Suachar

Bo mam cie w dupie
Zgłoś
Galian 2013-01-01, 19:29 19
@up

oj ty niemądry, teraz jesteś ciotą i chujem!
Zgłoś
klklklll 2013-01-01, 19:35 2
No i mamy zwyciezce
Zgłoś
Fylyp 2013-01-01, 19:35 8
skoro ma go w dupie, to na jedno wychodzi
Zgłoś
a................0 2013-01-01, 19:37 2
Można z tego wyciągnąć taki wniosek, że wystarczy jeździć 25 lat harleyem, żeby umieć wszystko. Na każdą wątpliwość odpowiadasz "jeździłem 25 lat harleyem, więc dam radę" i załatwione.
Zgłoś
GKC 2013-01-01, 19:44
He he. Koleś nazywa się Eunuch. He he.

Ajaje kokodżambo
Zgłoś
Kserx 2013-01-01, 19:47
@up jesteś w jakimś barze ktoś dostał zawału i ludzie wołają czy jest lekarz na sali a ty odpowiadasz "Nie ma problemu, 25 lat jeździłem Harleyem. Myślę, że dam sobie radę." sucharek

sorki miało być @up@up
Zgłoś
Entheus 2013-01-01, 20:07
za materiał własny zawsze piwo!

"Cóż to, skurwysyny, czyżbyście chcieli żyć wiecznie?"
~cesarz Prus Fryderyk Wielki do żolnierzy rejterujących z pola bitwy pod Kolinem w 1757 roku, w czasie wojny 7-letniej.
Zgłoś
h7kchryst 2013-01-01, 20:23
lubie o gejach ale jak ich biją, ćwiartują, zabijają... a nie kurwa niemalże pochwalają...

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
i................q 2013-01-01, 20:29
BongMan znow w formie
Zgłoś
Qanibal 2013-01-01, 21:15 2
@up

Nie pierdol, kawał dobry.
Zgłoś
issenpl 2013-01-01, 22:18
jebane pedały... pojebany dowcip - piwko!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów