Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Internet wykreował bandę anonimowych szyderców potrafiących przyjebać się do każdego bez zastanowienia. Od kogo jak kogo, ale od tego Pana to szczególnie powinniście się odpierdolić. Zagrał dwie legendarne postacie jednych z najlepszych filmów XX wieku. Nie ma drugiego aktora, który stworzyłby tak znane role jak On.
Nawet nie wiem do czego pije ten obrazek. Gość się nawalił i narozrabiał zapewne? Kto jest bez winy nie pierwszy rzuci kamień!
Internet wykreował bandę anonimowych szyderców potrafiących przyjebać się do każdego bez zastanowienia. Od kogo jak kogo, ale od tego Pana to szczególnie powinniście się odpierdolić. Zagrał dwie legendarne postacie jednych z najlepszych filmów XX wieku. Nie ma drugiego aktora, który stworzyłby tak znane role jak On.
Chodzi o grę słów (nazwy aut), nie o to co zrobił, czego spinasz tyłek, panie nie-anonimowy? A to, że jest aktorem, nawet bardzo dobrym, to go przecież wcale nie usprawiedliwia, jeżeli złamał prawo. To że ktoś jest dobry w swoim fachu, nie daje mu immunitetu, ani nie czyni go nietykalnym autorytetem.
PS: Żeby nie było: Indiana i Han Solo, świetnie zagrane postacie, kultowe kreacje, naprawdę świetny aktor.
Nawet nie wiem do czego pije ten obrazek. Gość się nawalił i narozrabiał zapewne? Kto jest bez winy nie pierwszy rzuci kamień!
Nie wierzę w to, że, mogłeś odczytać to w ten sposób...tak jak zostało napisane powyżej - chodzi tu o grę słów. Gdyby ten aktor nazywał się Harisson Mercedes, to ten obrazek mógłby wyglądać jak np. dwie litery A i S - Mercedes klasa A, Mercedes klasa S - 1000 razy chujowsze, ale zbudowane w ten sam sposób A H.Ford kozakiem jest i tyle w temacie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów