📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa juz sam nie wiem czy bonzo czy to bardziej wypala szare komorki...
coś takiego*
Coś w tym jest Harry też był rasistą chiał zabić Lorda Voldemorda a on miał szarą skóre
Coś w tym jest ........
Coś w tym jest ........
Fiqmiqq
Ten filmik ma tylko 0:46, wiec nie wiem gdzie tam 2:22. Chyba Ci się pierdzielą wideo wstawki, u mnie czasem na Firefox'ie tez nie odświeża jak powinno i wstawia inny film pod inny temat na głownej.
Cytat:
2:22 to znak, starczy internetów na dzisiaj.
Ten filmik ma tylko 0:46, wiec nie wiem gdzie tam 2:22. Chyba Ci się pierdzielą wideo wstawki, u mnie czasem na Firefox'ie tez nie odświeża jak powinno i wstawia inny film pod inny temat na głownej.
Błądzić jest rzeczą ludzką
wiem, że nie na temat filmu ale padło słowo bonzo i muszę się wyżalić. dzisiaj jadąc autobusem lini 99A w Łodzi, spotkałem tego pajaca i była taka szopa w autobusie i jeszcze w dodatku utkneliśmy w korku, że no poprostu ja pierdole... myślałem, że mózg mi rozjebie słysząc, widząc i będąc blisko tej żenady pod tytułem bonzo i fani.
To on jest z Łodzi ? Ja pierdole, muszę się stąd wyprowadzić...
cz.1 Hitler Potter and the Philosoviet Stone
cz.2 Hitler Potter and the Chamber of Gas.
cz.3 Hitler Potter and the Prisoner of Auschwitz
cz.4 Hitler Potter and the Soviet of Fire
cz.5 Hitler Potter and the Order of the Red Star
cz.6 Hitler Potter and the Half Jew Prince
cz.7 Hitler Potter and the German Hallows
cz.2 Hitler Potter and the Chamber of Gas.
cz.3 Hitler Potter and the Prisoner of Auschwitz
cz.4 Hitler Potter and the Soviet of Fire
cz.5 Hitler Potter and the Order of the Red Star
cz.6 Hitler Potter and the Half Jew Prince
cz.7 Hitler Potter and the German Hallows
salv napisał/a:
Fiqmiqq
Not sure if trolling or just stupid.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów