📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
w polskiej szkole by mu zajebali to jajo i jeszcze napierdolili zanim by je otworzył
@up
Znasz to z autopsji ? Czy po prostu wychowałeś się w ośrodku szkolno wychowawczym znanym także pod nazwą poprawczak.
Znasz to z autopsji ? Czy po prostu wychowałeś się w ośrodku szkolno wychowawczym znanym także pod nazwą poprawczak.
Ja pierdole leżę !
Rozbawiło mnie to jak cholera. Szkoda tylko, że autor postu zaspoilerował w tytule o co kaman. No ale cóż, i tak się uśmiałem
@znawcaekranu
tak
tak
@znawcaekranu
Nie każdy ośrodek szkolno-wychowawczy to poprawczak.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Nie każdy ośrodek szkolno-wychowawczy to poprawczak.
piosenka justina kolejną zagadka w turnieju, harry musi dowiedzieć się jakie przesłanie ukrył wspaniały śpiewak, i zjeść skrzelo ziele z jego gringlów na dupie, bladow
w polskiej szkole to by mu zapierdolili Cruciatusa w morde hehe,
piosenka justina kolejną zagadka w turnieju, harry musi dowiedzieć się jakie przesłanie ukrył wspaniały śpiewak, i zjeść skrzelo ziele z jego gringlów na dupie, bladow
soundcloud.com/shamantis/j-biebz-u-smile-800-slower
sprawdzcie to, w tej wersji nawet da się słuchać
sprawdzcie to, w tej wersji nawet da się słuchać
czyzby pomysl z kommixow? ;p
Piotr_360, trochę jak Dead Can Dance brzmi. Uwielbiam Dead Can Dance.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów