Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hasło
abx23 • 2012-03-27, 22:05
‎- Kochanie?
- Tak?
- Zmieniłaś hasło do kompa?
- Tak.
- To jakie teraz jest?
- Data naszego ślubu.
- Kurwa mać !

Manchester United fan & Call of Duty on PS3 player
Zgłoś
mefe 2012-03-27, 22:29 12
Zgłoś
pakicito 2012-03-28, 0:04 4
na chuj one sie przypierdalaja? zamiast rocznicy musimy pamietac kiedy zmienialismy olej / pasek rozrzadu a jak juz samochod stanie to kurwa sajgon
Zgłoś
fri.K 2012-03-28, 9:28
1. Każdy użytkownik ma swój login i hasło - ktoś sobie wyobraża inną konfigurację?
2. @pakicito od tego są archiwa/notatniki/przypominacze i mnóstwo innych myśli technicznych
3. Format tej daty ma znaczenie DD-MM, YYYY-MM, DD.MM, YYYYDD itd.
4. Cyfry dość dobrze się pamięta, np. PESEL, NIP, oznaczenia olejów i filtrów, gorzej jest z kolorami typu ecru, seledynowy itd.
5. W dowcipie można było datę zastąpić pytaniem o kolor sukienki, szminki, majtek by technicznie podnieść jego poziom

Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
Zgłoś
o................4 2012-03-28, 9:42 5
up

z kolorami nie ma problemu bo są tylko trzy:
fajny
chujowy
pedalski
Zgłoś
marna 2012-03-28, 9:49 7
okurw4 napisał/a:

up

z kolorami nie ma problemu bo są tylko trzy:
fajny
chujowy
pedalski

no albo..

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
BongMan 2012-03-28, 10:18 2
Bo głupie pizdy myślą, że facet nie ma innych spraw na głowie tylko pamiętać jakieś daty sprzed chuj wie ilu lat. Tak jak moja była pojebana. Kiedy był pierwszy pocałunek? A chuj cię wie, jak na drugim spotkaniu mi ciągnęłaś to całowaliśmy się pewnie na pierwszym, ale skąd mam wiedzieć kiedy to było? Na szczęście są na świecie jeszcze normalne kobiety.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
golip 2012-03-28, 10:38
Ja nie wiem jaki trzeba być zjebem żeby nie pamiętać daty własnego ślubu. Rozumiem, że można np. zapomnieć o rocznicy ale no kurwa datę pamiętam w końcu od x lat się nie zmieniła.

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
jendrke 2012-03-29, 1:56 2
@up
bo autor spierdolił, powinna być data "poznania się", i kurwa w tym przypadku nie wierze, że 90% ludzi jest w stanie powiedzieć, kiedy akurat poznało się tę czy inną laskę...
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-03-29, 15:53
@up, dokładnie.

Poza tym to już było na wszystkich kwejkach, demotywatorach, komixxach i wszędzie gdzie mogło by byc i to w lepszej wersji, więc po co wrzucac ten szajs na sadola? Zresztą tu pewnie też było przynajmniej raz
Zgłoś
KeliV 2012-03-29, 17:02 1
Każdy skazany doskonale pamięta datę swojego wyroku.

pozdrowienia z Wronek.
Zgłoś
K................y 2012-03-29, 21:07
@up - dziekuje, nawzajem. "Pozdrowienia z " Malborka ...
Zgłoś
jock69pl 2012-03-29, 21:08
Kto by zanosił kompa do kuchni gdzie miała okazje zmienić hasło?
Zgłoś
skandal89 2012-03-29, 23:33
bez urazy dziewczyny, ale osobiscie nie znam takiej co by potrafila zmienic haslo

VT700 85'
Zgłoś
karolcba 2012-03-30, 20:41
Po co pamietac haslo jak mozna stare skasowac i zmienic na inne
P.S.
Wlasnie pisze z kompa, do ktorego nie mam podpietego dysku twardego
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów