Spontaniczny występ Hayley Williams (Paramore) z przypadkowym fanem w Paryżu. Pytanie jak w takiej sytuacji zachowałaby się część naszych polskich playbackowych gwiazd?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Spontaniczny występ Hayley Williams (Paramore) z przypadkowym fanem w Paryżu. Pytanie jak w takiej sytuacji zachowałaby się część naszych polskich playbackowych gwiazd?
Wszystko super ładnie pięknie słitaśnie, ale od tego jest youtube.
Film na joemonster ma ponad 1000 okejek! Szybko skopiować go na sadistica!
-czego słuchasz?
-rocka i metalu
-a czego konkretnie?
-Paramore, The Killers, Arctic Monkeys
osz kurwa
-rocka i metalu
-a czego konkretnie?
-Paramore, The Killers, Arctic Monkeys
osz kurwa
Sadystycznie by było gdyby jej zapakować do ust. Tak żeby się zaczęła dławić. W tle tego kolesia z gitara i mamy coś na tyle wspaniałego i wyjątkowego żeby na Sadistic'u dać (albo na xvideos.com ) A tak to jak messenger wspomniał, można sobie na you tube wrzucać.
Strasznie jarają mnie takie filmy... wkońcu to sadistic dawajcie wiecej... ;/
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Jestem za wersją z dresikami )
Coś z sadyzmu jest w tym , zwłaszcza że pokazuje to ,iż istnieją prawdziwe talenty. Lecz nie w Polsce )
Jak by nie patrzeć ona ma świetny głos. Bynajmniej mi się strasznie podoba...
Coś z sadyzmu jest w tym , zwłaszcza że pokazuje to ,iż istnieją prawdziwe talenty. Lecz nie w Polsce )
Jak by nie patrzeć ona ma świetny głos. Bynajmniej mi się strasznie podoba...
włanczniku ty
kuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
włanczniku ty
sadystyczne w chuj
Też nie wiem. Chyba jakaś gwiazdeczka.
ruchałbym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów